Annonce:
Annonce:

TV: Våd dukkert

Klar sejr: Pigerne fra Vissenbjerg kæmpede flot, men forgæves

Pigerne kæmpede godt på den våde banen. (Foto: Preben Nielsen)
Pigerne kæmpede godt på den våde banen. (Foto: Preben Nielsen)
Annonce:

Det blev en kold og våd dukkert for Vissenbjerg Skole, da de i dag tog imod pigerne fra Assensskolen. Dels silede regnen ned, dels chockstartede pigerne fra Assens med en scoring, inden der var spillet et minut.

Assens-pigerne kom bedst fra start i den tunge regn. (Foto: Preben Nielsen)
Assens-pigerne kom bedst fra start i den tunge regn. (Foto: Preben Nielsen)
 

Det var den meget talentfulde Maria West, der driblede sig gennem i højre side og afsluttede uden chance for Vissenbjergs målvogter. På baggrund af denne hurtige scoring kunne de få tilskuere, der var til stede, måske have forventet en målrig kamp. Men det blev det ikke, nok mest begrundet i den meget tunge bane.

Annonce:

Efter udeholdets chockstart kom hjemmeholdets piger mere med i kampen. Det var tydeligt, at de var advaret imod modstandernes to mest målfarlige spillere Maria West, der styrer midtbanen og som også er målfarlig og den hurtige fløj Laura Plougaard, der havde scoret fem af holdets mål i holdets seneste kamp. Der blev passet godt på dem med meget tætte opdækninger.

Se kampfakta her.

Styrtregn tændte offensiven

Udeholdet dominerede
Det var stadig Assensskolen, der styrede og havde overvægt i spillet, men på den dyngvåde, regntunge bane var det svært at spille sig igennem til egentlige farlige chancer. Kun enkelte gange viste Vissenbjerg-pigerne tænder. Det var mest, når energibundtet Isabelle tog en tur fra forsvaret op mod modstanderens mål, men heller ikke dette førte til egentlige farlige chancer.

TV: Neglebidende nulløsning

I midten af første halvleg lykkedes det dog Assens hurtige Laura Plougaard at komme igennem. Det var dog mest fordi, en af Vissenbjergs forsvarere tog en lidt for hasarderet dribling langt nede på egen banehalvdel. Bolden blev pillet fra hende, og så var målet til 2-0 en kendsgerning. 2-0 var også stillingen ved pausen.

Annonce:

Hjemmeholdets træner talte i pausen meget til pigerne om, at driblinger tæt på eget straffesparksfelt var forbudt. Boldene skulle cleares. Han lagde ikke skjul på, at det var boldtabet efter en mislykket dribling, der førte til Assenskolens mål til 2-0.

Ikke mange chancer
I halvlegen skiftede hjemmeholdet målvogter, og Lærke overtog hvervet fra Katrine. Spilfordelingen var fortsat den samme med Assensskolen i mest boldbesiddelse, men egentlige farlige målchancer var der ikke. De afslutninger mod mål, det blev til, dem afværgede Lærke flot, ligesom hun også greb ind i spillet og standsede farlige tilløb.

Der måtte et straffespark til Assensskolens piger ca. midtvejs i anden halvleg til for at passere Lærke. Det var topscorer Laura Plougaard, der omsatte chancen i mål til 3-0, som også blev kampens resultat.

En af Assenskolens piger Louise Jensen sad på bænken i første halvleg.

Louise Jensen (th.) var med, fordi holdets 8. klasser på lejrtur. (Foto: Preben Nielsen)
Louise Jensen (th.) var med, fordi holdets 8. klasser på lejrtur. (Foto: Preben Nielsen)
 

Annonce:

— Jeg var ikke med i holdets første kamp. Der er nemlig kamp om pladserne på holdet, og selvom jeg spiller klubfodbold i Assens, så var der ikke plads til mig sidst. I dag er jeg med, fordi holdets spillere fra 8. klasse var forhindrede i at spille. Næsten alle holdets piger spiller på hold i Assens, dog spiller Maria West i Næsby, lød det fra Louise.

Om netop Maria fortalte holdets træner Arne Olsen, at hun er et kæmpetalent fra en familie, hvor alle spiller fodbold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: