TV: Vadede i chancer

Var ikke skarpe nok: Hjemmeholdet formåede ikke at udnyttede deres store spilovertag

Nørre Aaby pressede voldsomt igennem hele kampen. Foto: Jens Ole LS
Nørre Aaby pressede voldsomt igennem hele kampen. Foto: Jens Ole LS

At hjemmeholdets piger fra Nørre Aaby Skole efter dagens kamp måtte sige tak for i år for deres deltagelse i Ekstra Bladet Skolefodbold har de kun sig selv at takke for. For sjældent har man set et så spildominerende hold, der ikke kunne få bolden sendt ind i modstanderens netmasker. Men sådan er fodbold jo.

Inden kickoff havde Nørre Aaby Skoles dygtige anfører, Rebecca Pedersen, ellers haft visse forventninger, idet hun sagde:

- Vi kender alle hinanden, og vi vil virkelig gerne vinde.

Se kampfakta her.

Klar til kamp. Foto: Jens Ole LS
Klar til kamp. Foto: Jens Ole LS

Spiller slet ikke fodbold
Sad på opgøret
Nørre Aaby-pigerne havde masser af spil, og mange gange kom de til baglinjen og fik bolden sendt ind foran målet, men at give bolden det afgørende spark kunne de ikke.

Med til historien hører dog, at gæsternes piger fra Assensskolen kæmpede en vis ting ud af bukserne, ikke mindst i egen forsvarszone. Her var de hele tiden over Nørre Aaby-pigerne, for enten tacklede de på livet løs, eller også kom de i vejen, når der endelig blev skudt mod målet.

Forrest i kampen gik Assensskolens anfører, Maria West, idet hun var her, der og alle vegne. Samme Maria sagde inden kampen:

- Vi håber på en sejr, for vi er nemlig gode, idet vi kender hinanden.

Maria West gik forrest i forsvaret. Foto: Jens Ole LS
Maria West gik forrest i forsvaret. Foto: Jens Ole LS

TV: Mathildes målshow
Holdt stand
I første halvleg fulgte Assens-pigerne nogenlunde med i spillet, mens Nørre Aaby-pigerne i anden halvleg sad på hele kampen. Her førte de det ene angreb efter det andet frem mod Assens mål, mens det kun ganske få gange lykkedes for Assens-pigerne at presse spillet over på Nørre Aaby Skoles banehalvdel.

Hør de to pausesnakke her:


Men takket være god fight og disciplineret forsvarsspil, så lykkedes det de gæstende piger fra Assens at holde stand, og så skulle kampen afgøres fra 11-meteren. Her var Assens-pigerne de skarpeste, og de kunne kvalificere sig til næste runde.

Hør pigerne fra Assens juble her:


De tre glade prisvindere. Foto: Jens Ole LS
De tre glade prisvindere. Foto: Jens Ole LS