TV: Værter sørgede for målfest

Dominans: Storsejr til hjemmeholdet

Nordagerskolen tog en stensikker sejr i torsdagens opgør. Foto: Erling Christensen
Nordagerskolen tog en stensikker sejr i torsdagens opgør. Foto: Erling Christensen

Èn af torsdagens kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold stod mellem Nordagerskolen og Stokkebækskolen, og det udviklede sig til et ganske målrigt opgør. Se kampfakta her.

Allerede fra kampens start satte hjemmeholdet sig på kampen, og det gav pote efter 11 minutters spil, hvor Nicolaj scorede til 1-0 for hjemmeholdet. Og hjemmeholdets målscoring fortsatte, for efter 14 minutter nettede Oliver Ranjan til 2-0. Inden første halvlegs afslutning scorede Tobias Steen til 3-0, og dermed var kampen reelt afgjort. 

Se også: Trak det længste strå

Opsang hjalp ikke
Holdleder Stig Bjerregaard, Stokkebækskolen forsøgte at opildne sine tropper og justere lidt på defensiven, men det hjalp ikke. For hjemmeholdet fortsatte ganske enkelt, hvor de slap, og scorede fire mål mere i anden halvleg.

Johan Bonde gjorde det til 4-0, og kort efter kunne Peng Lai gøre det til 5-0 for værterne, der dominerede hele kampen. Herefter modtog hjemmeholdets Nicolaj Grundsted imidlertid en 10 minutters udvisning, men da han kom på banen igen, nettede han til 6-0 og 7-0, hvilket blev kampens slutresultat.

Nordagerskolen er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Jacob Bang fra Stokkebækskolen efter opgøret: