TV: Vand, bold og mere vand

Vanvid: Pigerne gik til den trods nærmest umulige forhold

Udeholdet i pausen. Foto: Carsten Lausten
Udeholdet i pausen. Foto: Carsten Lausten

Hvis Ekstra Bladet nogensinde skulle ønske at udvide skolesportsaktiviteterne med vandpolo, så er kunstgræsbanen i Vinding et oplagt sted at spille.

For det var en svær bane, der ventede pigerne fra Vinding Skole og Thyregod Skole. Hjemmeholdet kom til kampen med en 10-0 sejr i sidste kamp, mens udeholdet havde vundet 3-1 i deres seneste opgør.

Drænet på den ellers næsten nye bane havde slet ikke kunnet klare nattens regn, og der var blankt vand flere steder på banen. Dette vanskeliggjorde muligheden for at spille fornuftig fodbold, og det var faktisk synd, for det var to gode pigehold med flere dygtige boldspillere, der mødte hinanden.

Se den vanvittig våde bane her:

Se kampfakta her.

Se også: TV: Dominerede fra start til slut

Fyrede til den
I stedet var de tvunget til at give bolden én over nakken og håbe det bedste. Udeholdet kom bedst fra start anført af en stærk midtbane med Alma og Anne i spidsen.

De spillede i første halvleg ned mod den mindst våde banehalvdel og kunne derfor kombinere lidt mere. Efter fem minutter fik Anna trykket et godt langskud af, men lige forbi mål. Minuttet efter var det Kresta Korsgaard i den anden ende, der fik chancen på en løs bold, men heller ikke fik scoret.

Spillet bølgede frem og tilbage i første halvleg. Hos hjemmeholdet var der Sofie Vinther, der forsøgte at sætte noget spil op. De fik et par gode chancer, og en sådan gav et hjørnespark efter 23 minutter.

Emilie Ungerskov lagde den godt ind, og den løse retur bold endte hos Kresta Korsgaard, der ikke svigtede denne gang og hamrede hjemmeholdet i front. Meget af udeholdets spil handlede om at få sat Anne i scene. Hun har et godt spark og kom til flere afslutninger, dog uden at kunne ramme målet. Så pausestillingen blev en føring til hjemmeholdet på 1-0.

Se også: TV: Fik kamp til stregen

Fik endelig hul på bylden
Efter pausen startede udeholdet med at dominere spillet. De havde i pausen snakket om at få sparket bolden frem og jagte de tilfældigheder, der ville opstå, når bolden stoppede i en vandpyt.

Efter 35 minutter lykkedes det at spille Anne fri, men alene med målmanden sparkede hun ved siden af målet. Det samme gjorde Elly et par minutter efter.

Man stod og overvejede, om udeholdet havde fået skruet støvlerne rigtigt på. Efter 50 minutter fik de et frispark udenfor feltet.

Igen gik Anne til bolden, og denne gang drønede hun den i kassen til den fortjente udligning.

Se målet her:

Det var en meget arrigt udseende Anne, der gik til bolden.

- Nu skulle den bare på mål, sagde hun efter kampen.

To minutter efter fik hun bolden i en god position udenfor feltet, og igen hamrede hun den i kassen til 2-1-føring. Kampen var vendt.

Hjemmeholdet vågnede op og sad på resten af kampen. De fik også en god mulighed for at udligne, da Sofie Vinther tog en god solotur til baglinjen og afleverede til en fri Mie Christiansen foran mål, der desværre for hjemmeholdet ikke kunne score.

Dermed er Thyregod Skole det bedste vandfodboldhold og klar til tredje runde, hvor de skal møde Kirstine Seligmanns Skole.

De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten
De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten
 

1 af 2 Vanvittige forhold på banen. Foto: Carsten Lausten
2 af 2 Udeholdet i pausen. Foto: Carsten Lausten
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen