TV: Var bare skarpere

Tæt opgør: Begge hold viste samme energiniveau, men gæsterne slog bedre igennem

Begge hold leverede en tæt og flot indsats. Foto: Ole Larsen
Begge hold leverede en tæt og flot indsats. Foto: Ole Larsen

Mølholm Skole skulle møde gæsterne fra NOVA-skolen i dette drengeopgør.

Normalt skal man som bagerste mand forsøge at forhindre modstanderne i at score. Men Lau Larsen fik afgørende indflydelse på resultatet af opgøret. Det var vel at mærke som målscorer.

Se kampfakta her.

Arbejde var ved at koste sejren

Lau lynede
En løs bold blev udnyttet af Lau i straffesparksfeltet. Han bragte gæsterne foran 1-0. Den scoring ændrede totalt en ellers meget jævnbyrdigt og velspillet kamp.

- Jeg plejer at gå frem til hjørnespark, så det var lækkert at få scoret et så vigtigt mål, sagde en glad målscorer og anfører efter kampen.

Udeholdet vandt 3-0. Men favoritterne fra det nordlige Vejle fik det langt, langt sværere end ventet mod holdet fra den anden side af Vejle Fjord-broen. Det var indtil Lau Larsens scoring, at hjemmeholdet spillede lige op med udeholdet.

Spillerne fulgte træner Andreas Jensens oplæg. Der var mange folk bag bolden og hurtige omstillinger, når de fik fat i bolden.

Den taktik holdt ikke udeholdet væk fra chancer, men det gav også et par gyldne muligheder for de to mand I front. Det var Nicklas Isaksen og Kristoffer Ib. Men udeholdets målmand Andreas Jungdal klarede brillant begge forsøg.

TV: Målscorer: Positiv energi på holdet

Tabte pusten
Gæsternes træner Lars Baes var bestemt ikke tilfreds med sine spillere i pausen.

- I spiller alt for langsomt. I står jo og varmer bolden hele tiden. Så kom nu I gang med direkte spil. Flyt jer for hinanden, lød beskeden fra Lars Baes.

Hør pausesnakken her:

Opsangen virkede. For allerede inden anfører Laus forløsende scoring havde udeholdet haft flere afslutninger end I hele første halvleg. Troen på en overraskelse og kræfterne sivede langsomt ud af et tappert kæmpende hjemmeholds-mandskab.

Kasper Langes og Christoffer Simonsens scoringer til 3-0 var et logisk resultat af gæsternes dominans i de sidste 20 minutter.

- Vi blev trætte, men hvis vi var kommet foran 1-0, så tror jeg godt, at vi kunne have vundet kampen, sagde hjemmeholdets evigt løbende midtbanemand Nikolai Lykke, som fortjent fik Fidusbamsen.

Udeholdet havde et halvt hold, som til daglig spiller I Vejle Boldklub. De er nu klar til tredje runde. Og målscorer Lau Larsen er klar i mælet inden den opgave.

-Vi skal spille bedre end i denne kamp, hvis vi skal videre til fjerde runde, lød det fra ham.

Hør fra Lau her: