TV: Vaskeægte målfest

Dominans: Værterne buldrede derudaf

Angreb. Foto: Jens Ole LS
Angreb. Foto: Jens Ole LS

Pigerne fra Fælleshåbsskolen tog i mod pigerne fra Fredericia Realskole, og det viste sig hurtigt, at hjemmeholdet var kommet på en ret så overkommelig opgave. Se kampfakta her.

Manglede profiler
På forhånd var gæsterne handicappet af, at skolen ikke havde spillere til rådighed fra 9. klasserne, idet de alle var ude i praktik. Og holdet kunne godt have brugt de fem-seks spillere herfra, som dagligt spiller i klub.

Derimod stillede Fælleshåbsskolen op i stærkeste opstilling. Alle hjemmeholdets piger spiller til dagligt i klub, og enkelte deltager endda også i FC Midtjyllands talentsamlinger for piger.

Se også: Hattrick-Marius bag storsejr

Rørte ikke bolden
De gæstende piger fra Fredericia Realskole gik frisk til opgaven, men forhindre et massivt pres af hjemmeholdet kunne de ikke. Gennem hele kampen foregik spillet på gæsternes banehalvdel, og symptomatisk for kampen så rørte hjemmeholdets keeper overhovedet ikke bolden i hele kampen. Hun må hun have følt sig alene i hele verden.

Keeper alene i verden. Foto: Jens Ole LS
Keeper alene i verden. Foto: Jens Ole LS

Se også: TV: Dramatik fra pletten

Fight var ikke nok
Realskolens piger fightede bravt, og der skulle gå otte minutter ,inden det lykkedes hjemmeholdet at få gang i måltavlen. Men herefter scorede holdet så med jævne mellemrum, så måltavlen viste 7-0 i hjemmeholdets favør ved pausen.

Anden halvleg var kun 20 sekunder gammel, da hjemmeholdet satte gang i scoringen af yderligere 10 mål, så slutresultatet blev en komfortabel sejr på 17-0.

Opmuntrende ord til udeholdet i pausen: