TV: Viste effektivitet

Skarphed til forskel: Var mest kyniske

Hjemmeholdet var det stærkeste hold i opgøret. I pausen lagde holdet alligevel en smule taktik. Foto: Carsten Lausten
Hjemmeholdet var det stærkeste hold i opgøret. I pausen lagde holdet alligevel en smule taktik. Foto: Carsten Lausten

- Hvad skal vi med guld og sølv, når vi kan få sprut og øl. Skt. Klemens-drengene var i det kreative hjørne med kampråb inden udekampen mod Hunderupskolen.

Se kampfakta her.

Se også: En stor mundfuld

Kampråb virkede ikke
De tog det bare lidt for bogstaveligt. For i kampens start virkede det som om, at de slet ikke var på banen. Hunderup angreb, og allerede efter 40 sekunder kom første store chance til Valdemar Stokke, der sparkede ved siden af. 30 sekunder efter kom den første scoring så. Hunderup udnyttede med nogle gode kombinationer gæsternes rådvildhed, og Philip Eifer serverede bolden perfekt til holdets topscorer Gustav Gaarde, der tæt under mål satte sig igennem og headede bolden i kassen.

Det kunne være blevet til mere minutterne efter. Der var for langt mellem Skt. Klemens kæderne, og det gav Hunderup plads til at udfordre en mod en, og det var de klart bedst til, og man stod og overvejede, hvor stor sejren skulle blive. Men efterhånden kom gæsterne ind i kampen. Ikke med godt spil men med vilje og fight.

Efter otte minutter kom Jesper Søgaard til gæsternes første afslutning, da han fik sendt et giftigt langskud af sted. Hunderup-spillerne virkede tilfredse med situationen og lod gæsterne komme længere frem og lurede på omstillings mulighederne.

Tre af kampens hovedpersoner, der efter kampen fik overrakt priser. Foto: Carsten Lausten
Tre af kampens hovedpersoner, der efter kampen fik overrakt priser. Foto: Carsten Lausten

Se også: TV: Storm startede festen

Kæmpede flot
Resten af halvlegen var en lige kamp. Skt. Klemens havde bolden mest, mens Hunderup virkede lige lidt farligere i deres offensive aktioner. Efter 28 minutter blev Hunderups midtbane-dynamo Bastian Hartvig sat op til et godt skud, som han drønede på undersiden af overliggeren og i spil igen.

Det var to tilfredse hold der gik til pause, som kun gik med lidt små justeringer.

Skt. Klemens gik ind og satte sig på spillet i anden halvleg. Man spillede bolden godt op fra forsvaret og udfordrede Hunderup. Specielt venstrekanten med Hjalte Jacobsen og Jesper Søgaard forsøgte at kreere noget, men slutproduktet manglede i den sidste aflevering eller sidste dribling samtidig med, at Hunderup-holdet var velorganiserede i forsvaret omkring Louis Krull.

Se også: TV: Chancefattig affære

Se her en af Skt. Klemensskolens chancer fra opgøret:

Viste effektivitet
Hjemmeholdets offensiv så man ikke meget til, men til gengæld har holdet en matchvinder i Gustav Gaarde. Efter 41 minutter slap han ud af ingenting fri på kanten, og fra en forholdsvis spids vinkel sendte han bolden i det modsatte målhjørne til 2-0. På sidelinjen gik diskussionen var det en aflevering der kiksede eller en bevidst afslutning.

Hans holdkammerat Valdemar Stokke var ikke i tvivl:

- Det var en afslutning. Han vil aldrig aflevere bolden.

Hovedpersonen selv sagde efter kampen:

- Selvfølgelig var det en afslutning.

Troede man, at Skt. Klemens ville give op, måtte man tro om igen. De angreb ufortrødent, og kunne man ikke spille sig igennem måtte man forsøge på dødboldene. Det gav to gode muligheder til Benjamin Derli, der bragede to gode frispark af sted. Begge blev dog flot reddet af Emil Ruud i Hunderup-målet.

Efter 53 minutter blev kampen så endelig lukket. Hunderup havde skiftet Sebastian Dalgaard ind, og han tog en god solotur, og efter et par gode finter og en fodruller sendte han sikkert bolden i kassen. Resten af kampen var uden de store begivenheder. Hunderup kørte sikkert sejren i hus og vandt 3-0.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Hunderupskolen - Skt. Klemensskolen, 3-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Oliver Koertz, Hunderupskolen
Jesper Søgaard, Skt. Klemensskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Hjalte Jacobsen, Skt. Klemensskolen


De har et homogent hold og en klasse bomber, men de har også fornemmelsen, at der i nogle af spillerne er et gear mere. Det får de så en runde mere til at vise frem.