TV: Ydmyg sejr

Velfortjent: Arna og hendes mandskab spillede en bedre kamp og tog sejren med sig

Arna Rut spillede en flot kamp og fik fortjent Fidusbamsen. Foto: Lars Pedersen
Arna Rut spillede en flot kamp og fik fortjent Fidusbamsen. Foto: Lars Pedersen

I pigernes første runde tog Munkebo Skole hjemme imod Kerteminde Byskole.

Hjemmeholdet stillede qua en stor mængde klubspillere op som favoritter. Selvtilliden fejlede da bestemt heller ikke noget på forhånd, hvor den største frygt var, at man kunne komme til at undervurdere modstanderne.

Se kampfakta her.

Tog magten

I regn og blæst
Kampen startede noget nervøst for begge holds vedkommende, og den silende regn gjorde også sit til, at pasningsspillet havde trange kår. Det var dog hjemmeholdet, der fik først styr på nerverne.

Efter syv minutters spil hamrede Ellen Trydeman bolden på stolpen.

Man fornemmede hurtigt, hvilken vej det herefter ville gå. For pludselig flød hjemmeholdets kombinationsspil og presset mod mål øgedes.

I kampens 11. minut var det således Cecillie Heesche, der dukkede op tæt under mål og gjorde det til 1-0.

Føringsmålet til hjemmeholdet var samtidigt starten på en stribe store målchancer.

Efter 16 minutters spil blev det 2-0 ved EllenTrydeman, og trængslerne fortsatte for gæsterne, der kom bagud 3-0 bare to minutter senere.

TV: Gult kort blev afgørende

Netmaskerne rystede konstant
Nu tog hjemmeholdet sig en lille blunder, og så fik gæsterne lov til at spille rundt med bolden midt på banen. Men når de kom over midterlinjen, så blev de stoppet af et velspillende gæsteforsvar.

Værterne bragte sig foran 4-0 med tre minutters til pause, da Katarina Holmelin bankede bolden ind fra kanten af straffesparksfeltet uden chance for Lisa Hansen i udeholdets mål.

I pausen benyttede gæsterne sig af muligheden for at skifte den hårdt prøvede målmand ud med markspilleren Fie Nielsen.

Der gik ikke mere end to minutter af anden halvleg, inden Fie Nielsen også måtte kapitulere. Efter et par smarte træk i straffesparksfeltet, så sendte Arna Rut bolden i kassen til 5-0.

I det hele taget var Arna Rut kampens store oplevelse, for hun har et godt blik for sine medspillere, og samtidigt er hun en dygtig dribler.

Målet til 6-0 til værterne var uden tvivl kampens flotteste scoring.

Et veludført hjørnespark af Julie Myllerup endte hos Katarine Holmelin, der resolut helflugtede bolden i kassen.

Klarede løjerne

Kæmpede flot
Gæsterne skal have ros for at fortsætte med at stritte imod, men de var ganske enkelt oppe mod et hold, der på de fleste pladser var et niveau over dem selv.

Fie Nielsen gjorde en fin figur i målet med en lidt uortodoks målmandsstil. Hun var stærkt medvirkende til, at hjemmeholdet kun scorede yderligere to gange og dermed vandt kampen med sammenlagt 8-0.

Målene blev scoret af Arna Rut og Katarina Holmelin. Munkebo Skole er dermed videre til anden runde.

Efter kampen blev Arna Rut spurgt om sit holds muligheder videre frem i turneringen.

- Jeg tror godt, at vi kan komme 2-3 runder længere. Men vi har for mange små spillere med til, at jeg tror på mere end det, fortalte hun.

En beskeden vurdering fra en dygtig spiller, der flere gange om ugen tager turen fra Munkebo til Odense, hvor hun er en fast bestanddel på OdenseQs U-16 hold, der spiller i liga2.

Se Munkebo Skoles Cecilie score til 3-0 her: