Valdemar viste vejen

Sad på kampen: Hjemmeholdet skulle ikke bruge mange minutter på at komme på sejrskurs

De tre glade prisvindere. Foto: Carsten Lausten
De tre glade prisvindere. Foto: Carsten Lausten

Kampstart for drengekampen mellem Hunderupskolen og Højmeskolen måtte udskydes. Dels trak pigekampen ud på grund af straffesparkskonkurrence, og dels skulle drengene overtage spilletøjet efter pigerne, så der skulle lige klædes om.

Se kampfakta her.

TV: Jublede løs efter sejr på straffe

Hjemmeholdet bedst fra land
Det kostede opvarmningen, og Hunderup-drengene virkede da også mest klar fra start og kom hurtigt til nogle gode afslutninger efter dødbolde, hvor organiseringen haltede i Højme-forsvaret.

Efter fire minutter åbnede Hunderup så målscoringen, da Yousef Jalal tog en god tur og bankede den op i nettaget. Derefter begyndte Højme at komme frem på, og de fik mere plads efter 10 minutter, da Hunderups Louis Sterobo tog et dumt gult kort. Det efterfølgende frispark fra Mikkel var farligt, men var lige på målmanden.

Men selv med en mand i undertal fik Hunderup kombineret sig frem, og efter 14 minutter gjorde Valdemar Ibsen det til 2-0. Kampen var nu præget af meget fight, mange upræcise afleveringer og klodsede frispark. Det sidste gav dødbolde, hvor begge holdene var farlige.

Det blev 3-0 kort før pausen, og igen var det Valdemar Ibsen, der var på spil. Først fik han selv afsluttet på overliggeren, og efterfølgende spillede han Yousef Jalal helt fri, og han svigtede ikke.

TV: Mathildes målshow

Tabte hovedet
Det gjorde han heller ikke lige efter pausen, da han hamrede en løsbold i kassen, men kort efter svigtede han holdet. I en nærkamp med en modspiller sparkede han ud efter modspilleren, og det røde kort var helt korrekt.

Yousef undskyldte mange gange efter kampen til både holdkammerater og træner:

- Jeg ved ikke, hvad der gik af mig.

Højme kom godt med i spillet, men man manglede den sidste præcision i afleveringerne.

Hunderup var i kontrol. Valdemar Ibsen og Rasmus Demant styrede midtbanen, og det blev til yderligere fire scoringer, så kampen sluttede 8-0. Der var mange gode elementer i Hunderups spil, men man skal have styr på disciplinen fremadrettet.

Kampens helt store spiller Valdemar Ibsen var efter kampen godt tilfreds: Jeg synes, vi spiller en god kamp, men der er også plads til forbedring, mente han, der spillede på hjemmebane for til daglig spiller han på OBs U15 hold:

- Og der har vi også et godt hold, fortalte ham.