Vandt i voldsomt vejr

Dårlige forhold: Tog sejren alligevel

Et af de mange angreb på den regnvåde bane. Foto: Erling Christensen
Et af de mange angreb på den regnvåde bane. Foto: Erling Christensen

Et voldsomt regnvejr over Fyn prægede drengekampen mellem Seden og Vestre Skole i Odense. Den vanskelige bane afslørede også fra kampens start, at kun få drenge fra Vestre Skole spiller fodbold til daglig. De gled rundt på banen.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Værter med overbevisende sejr

Boldsikre
Hjemmeholdet fra Seden var boldsikre og kunne dominere med deres teknik og sammenspil, mens gæsterne stillede op med en stærk pige på mål, som var blevet udtaget til en U15 landsholdssamling. Drengene havde selv valgt at have hende med på holdet. Hun gjorde en fin indsats og havde mange redninger og indgreb i kampen.

Selvom Seden satte sig på kampen fra begyndelsen, så skulle vi helt hen til 17. minut, inden Jens Houg ved klumpspil i målfeltet kunne score til 1-0 til hjemmeholdet.

Herefter gik det stærkt. På blot tre minutter scorede hjemmeholdet yderligere tre mål og gjorde det til 4-0. Efter 25 minutter havde gæsterne fra Vestre Skole så en kæmpe chance, og kun en fantom-redning af hjemmeholdets målmand, Rasmus Madsen forhindrede et mål.

Se også: TV: Et enkelt mål var nok

Vise ord hjalp ikke
- Nu handler det om indstilling!

Gæsternes holdledere Thomas og Jens tog drengene i nakken i halvlegspausen.

- Vi sætter prop i! Vi skal ikke tabe 10-0, lød det fra trænerteamet.

Da Seden to minutter efter pausen scorede til 5-0 ved Emre, stod de mange tilskuere med fornemmelsen af, at det kunne gå helt galt for gæsterne. Man skulle dog helt hen til det 47. minut i kampen, inden Emre scorede igen til 6-0.

Vestre Skole var farlige ved et par hjørnespark, men det hele endte med en sikker sejr på 6-0 til Seden Skole.