Vendte truende nederlag

Kom tilbage: Tingløkkeskolen vendte skuden og vandt

Holdenes anførere, som står ansigt til ansigt. Foto: Carsten Lausten
Holdenes anførere, som står ansigt til ansigt. Foto: Carsten Lausten

Fredagens opgør stod mellem pigerne fra Pårup Skole og Tingløkkeskolen, og det var gæsterne fra Tingløkkeskolen, der løb med sejren efter 60 minutter.

Se kampfakta her.

Det var da også udeholdet, der satte sig på kampen. Freya Hansen, som også scorede i sidste runde, styrede midtbanen, og angrebene rullede ned mod hjemmeholdets mål, men skarpheden manglede, når mulighederne opstod.

Stik mod spil og chancer
Skarpe kan man til gengæld kalde værterne, der efter 12 minutter kørte en omstilling efter fodboldens ABC. Fatima Ahmad opfangede bolden og sendte Viktoria Isabella afsted. Hun sprintede mod baglinjen og lagde en perfekt aflevering til Freya Birk ved fjerneste stolpe, og stik mod spil og chancer gjorde hun det til 1-0.

Det gav Pårup Skole mod på tilværelsen, og nu pressede de på. Få minutter efter målet fik Freya chancen igen, men kiksede afslutningen og returen blev sparket på stolpen.

TV: Hattrick i målfest

Kom tilbage
Spillet blev nu mere hektisk og med en del sparkeri. Tingløkkeskolen kunne ikke finde tilbage til deres fine spil i starten, og Pårup Skole lurede på chancen. Men efter 26 minutter kom udligningen, da Sarah Thomsen sparkede bolden i kassen.

Tingløkkeskolen brugte pausen på at omrokere til 4-4-2 og sende Freya Hansen og Selma Jespersen ud på kanterne.

Anden halvleg blev skudt i gang med manér, da udeholdets Freya Steenberg fik tilkæmpet sig et hjørnespark efter 34 minutter. Det tog hun sig selv af, og foran mål ramte den uheldigt en forsvarsspiller. Nu var kampen vendt til 1-2.

Stort engagement fra Tingløkkeskolens træner i pausen. Foto: Carsten Lausten
Stort engagement fra Tingløkkeskolens træner i pausen. Foto: Carsten Lausten

TV: Tabte trods dominans

Blev straffet
Pårup Skole prøvede alt, hvad de kunne og satsede. Man havde en stor chance foran mål, men fik desværre ikke ram på den.

Og satser man, er der altid risiko for, man bliver straffet, og det gjorde Pårup Skole. Efter et hurtigt opspil gjorde Naema Ali det til 3-1, og siden til Emilie Mehlum til slutresultatet 4-1 til gæsterne.

- Vi vandt, fordi vi stod sammen som hold. Vi viste god moral, selvom vi kom bagud, men vi har et godt hold, sagde Sarah Thomsen og Emilie Mehlum efter kampen.

Glade prisvindere efter kampen. Foto: Carsten Lausten
Glade prisvindere efter kampen. Foto: Carsten Lausten

KAMPFAKTA:

Resultat:
Pårup Skole - Tingløkkeskolen, 1-4

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Emilia Larsen, Pårup Skole
Sarah Thomsen, Tingløkkeskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Emilie Mehlum, Tingløkkeskolen