Zoom: Søhusskolen - Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden

Piger: Kredsmesteren på Fyn skal findes

Pigerne fra Søhusskolen tager på hjemmebane imod Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden i kredsfinalen på Fyn. Foto: Ekstra Bladet
Pigerne fra Søhusskolen tager på hjemmebane imod Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden i kredsfinalen på Fyn. Foto: Ekstra Bladet

Torsdag 15. november er det tid til endnu en kredsfinale, når det gælder kredsfinalen på Fyn hos pigerne.

Opgøret står mellem Søhusskolen og Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden. Kampen starter klokken 12.15, og der er lagt i kakkelovnen til et spændende opgør.

Se kampfakta her.

Husk, at vi dækker samtlige kredsfinaler på vores Facebook-kanal.

Sådan gik finalerne i Vejle

Søhusskolen: Solid defensiv
Pigerne fra Søhusskolen må siges at have en stærk defensiv. Holdet har nemlig blot lukket et enkelt mål ind indtil videre. Holdet giver ikke mange chancer væk til modstanderne, og det kan blive en afgørende faktor i kredsfinalen.

Samtidig har Søhusskolen indtil videre lavet hele 29 mål. Derudover har holdet fordelt målene pænt mellem spillerne, men holdet har også en sand målscorer i form af Anna Krog. Hun har indtil videre fundet vej til netmaskerne hele 13 gange.

Der er således tale om et meget homogent hold, hvor alle spillere byder ind. Holdet har desuden en god fysik og viser god vilje i samtlige nærkampe, hvor der bliver givet og taget.

Søhusskolens vej til kredsfinalen:

13. september: Kroggårdsskolen - Søhusskolen, 0-5

4. oktober: Søhusskolen - Ubberud Skole, 8-0

22. oktober: Søhusskolen - Kystskolen, 7-0

25. oktober: Tingløkkeskolen - Søhusskolen, 1-5

12. november: Søhusskolen - Broskolen, 4-0

Søhusskolens målscore: 29-1

Husk: Kredsfinalen live på Facebook

Omdrejningspunktet på midtbanen
Anna Krog er naturligvis omdrejningspunktet på Søhusskolens hold. Hun tager meget ansvar på midtbanen, og hun er en mester til at føre bolden frem til angrebet, hvor hun enten afslutter på mål eller spiller godt sammen med holdkammeraterne.

Det er dog ikke kun Anna Krog, der kan gøre en forskel for Søhusskolen. Også Mathilde Tesgaard fylder utrolig meget på midtbanen. Hun rydder godt op, når det brænder på, men hun kan også finde vej til netmaskerne selv. Det er derfor en meget stærk midtbane, som holdet besidder.

Se vejret for kampen her.

TV: Landsholdsmålmand så rødt

Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden: Utrolig stærk defensiv
Holdet fra Erritsø har blot lukket et enkelt mål ind, ligesom tilfældet er det hos Søhusskolen. Til gengæld påpeger holdets træner, Carsten, at hele forsvarskæden er det stærke punkt hos pigerne fra Erritsø.

Især i målet har Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden en stærk pige mellem stængerne. Anna-Maj Nikolajsen er således aldrig bleg for at gå til den. Hun er stabil, hård og kontant og tillader ikke modstanderen de mindste chancer.

Også på midtbanen er holdet stærkt besat. Her har holdet en særdeles stærk styrmand i form af anfører Emma Wetche. Hun er stor og stærk og fylder utrolig meget inde på midten af banen, hvor hun både giver og tager.

Erritsø Fællesskole afdeling Bygadens vej til kredsfinalen:

13. september: Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden - Englystskolen, 1-0

27. september: Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden - Fælleshåbsskolen, 3-1

5. oktober: Glamsbjergskolen - Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden, 0-1

23. oktober: Lillebæltskolen - Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden, 0-1

6. november: Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden - Kolding Realskole, 0-0 (efter straffe: 5-3)

Erritsø Fællesskole afdeling Bygadens målscore: 6-1

TV: Kollektiv på vinderkurs

Har fysikken med sig
Fysik kan somme tider blive afgørende i fodbold, og den gode fysik har pigerne fra Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden i den grad med sig.

Holdet er nemlig fysisk stærke over hele banen, og der bliver gået til den i hver eneste nærkamp. Holdet har samtidig en fightervilje, der siger spar to.

Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden er således et hold, som man altid kan slå sig på, og de vil med sikkerhed forsøge at gøre kredsfinalen mod Søhusskolen til et fysisk opgør med en masse hårde dueller på banen.

Husk: Kredsfinalen live på Facebook

Sådan gik finalerne i Vejle