Husker du: Da turneringen fyldte 50

Guldbryllup: Her er en god måde at bruge ventetiden mod kvartfinalerne på

- Jeg var med garanti banens mindste, har Preben Elkjær (yderst til højre) udtalt om deltagelsen for  Sønderjyllandsskolen. (Foto: Ekstra Bladet)
- Jeg var med garanti banens mindste, har Preben Elkjær (yderst til højre) udtalt om deltagelsen for Sønderjyllandsskolen. (Foto: Ekstra Bladet)

I 2011 fyldte Ekstra Bladet Skolefodbold 50 år. Et halvt århundrede! Turneringen blev sparket i gang helt tilbage 1961. Dengang kun for drengehold i København. Siden er hele landet og pigerne kommet med.

Se også: Få inspiration til din jubelscene her

Turneringen har haft det hele
Alle de store har spillet med i turneringen. Både drenge og piger. Og der har været utallige uforglemmelige øjeblikke i årenes løb. Drama, gråd, glæde, fantastiske mål, jubel. Det hele.

Derfor var det heller ikke nogen nem opgave at skulle lave et ganske særligt jubilæumstillæg i 2011. Hvad skulle med? Vi fandt det allerbedste til jer. 32 tætpakkede sider fra 50 år med Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se også: Sådan spilles kvartfinalerne


LÆS DEM HER

Du kan også læse flere artikler her.

1 af 2 Her modtager Niels Sørensen pokalen for at være kampens bedste spiller efter den første finale. (Foto: Ekstra Bladet
2 af 2 - Jeg var med garanti banens mindste, har Preben Elkjær (yderst til højre) udtalt om deltagelsen for Sønderjyllandsskolen. (Foto: Ekstra Bladet)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere