2-0 er den farligste føring

Vending: Det ene hold gik fra 0-2 til 7-2

Der var mange chancer på den våde bane. Foto: Aage Bach Knudsen
Der var mange chancer på den våde bane. Foto: Aage Bach Knudsen

Fårup Skole tog imod Nørbæk Efterskole Fårup Stadion.

Der kom mange tilskuere fra byen samt fra begge skoler. Mange af tilskuerne fra udeholdet havde malet i panden på sig selv, hvor der stod NE så kunne man se, hvem de holdt med.

Se kampfakta her.

De to hold er klar til kamp. Foto: Aage Bach Knudsen
De to hold er klar til kamp. Foto: Aage Bach Knudsen

TV: Vandt med pige på holdet

Våd omgang
Banen var meget våd og blød, så spillerne stod overfor en udfordring.

Fra kampstart kom der mange frispark til begge hold på grund af den tunge og våde bane.

Udeholdet kom bedst fra start med en scoring i det tredje minut ved Kasper. Næste scoring kom i det niende minut ved Jeppe.

Så vendte kampen totalt. Hjemmeholdet lavede to store afbrændere og fik så meget mere af spillet på banen. Det første mål til hjemmeholdet kom efter 15 minutter, hvor der blev begået et straffespark, hvor Lukas scorede sikkert til 2-1.

Senere i kampen begik udeholdets målmand et straffespark, som dommeren gav ham et gult kort for.

Selve straffesparket blev sparket direkte på målmanden og reddet, så stillingen var uændret. Kampen havde taget en total vending, hvor der nu stod hjemmeholdet på alt. De scorede efter behag. Ved pausefløjtet stod det nu 4-2 til væterne.

Pressede modstandere

Trætte ben
Anden halvleg startede stille og roligt med nogle frispark og spil midt på banen. Alle spillere virkede lidt trætte på grund af den tunge og våde bane.

Næste scoring til hjemmeholdet kom efter et kvarter af anden halvleg. Men hjemmeholdet fik herefter mere spil og scorede endnu to gange inden slutfløjtet. Kampe var en kamp, hvor man gik stålet med to advarsler og to straffespark, men ikke meget mere ondt i denne kamp.

Den var til tider meget underholdende med tilråb fra tilskuerne. Fårup Skole er videre til næste runde med et resultat på 7-2.

De tre prisvindere. Foto: Aage Bach Knudsen
De tre prisvindere. Foto: Aage Bach Knudsen