Afgjorde alt på fem minutter

Snød modstanderen: Der skulle ikke være straffesparkskonkurrence alligevel

Tre glade prisvindere. Foto: Anders Vinther Larsen
Tre glade prisvindere. Foto: Anders Vinther Larsen

En skøn solskinsdag var de ydre rammer omkring dobbeltopgørene mellem drenge og piger fra Ebeltoft Skole og Rosmus Skole.

Traditionelle deltagere i Ekstra Bladet Skolefodbold og også traditionelt kort deltagelse, men det er jo op til spillerne.

Se kampfakta her.

TV: Unge stjerner lyste op

God start
Drengene startede der match i godt tempo. Hjemmeholdet fik en kanon start, da Poul fra højresiden lavede et flot spark helt over i målets venstre side, hvor målmanden ingen chancer havde for at parere.

Målet forandrede ikke kampen, som bølgede mellem de to hold. Lidt overraskende tog Nicklas Nielsen sagen i egen hånd efter et kvarter og fyrede kanonen af fra 20-25 meters afstand, der helt snød Rune i hjemmeholdets mål. Så var den helt lige igen.

Lige før pausen fik hjemmeholdets Laheesan en advarsel efter, at Thomas forinden havde modtaget en påtale.

TV: Pigerne med drengesko på

Pludselig afgørelse
Anden halvleg blev med meget spil midt på banen, men uden de store forsøg på at ramme målet. Da de fleste var indstillet på straffespark med ni minutter igen, stod udeholdets Cilas helt fri med målmand Rune, der styrtede ud af sit mål og tacklede Cilas, så faren drev over.

Fem minutter før tid opstod der noget klumpspil i udeholdets forsvar. Ingen fik bolden væk fra målfeltet, hvor tidligere målscorer Poul stod det rigtige sted og sendte bolden i nettet.

Få sekunderne før slutfløjtet fik Mustafa foræret en chance, som han udnyttede til slutresultatet 3-1.

2-0 er den farligste føring

Dygtige spillere
En meget dominerende og initiativrig spiller var Laheesan, der fortjent fik fidusbamsen for 50 minutters arbejde.

Hos udeholdet var anføreren også en spiller, vi så overalt på banen og prøvede at opildne sine medspillere. Et stykke tid efter kampen sagde Diego:

- Jeg synes, at vi spillede en god kamp. Alle kæmpede.

Diego mente også, at kampen kunne havde bøjet til deres side ved udnyttelse af chancer og måske et større pres, da hjemmeholdet var reduceret. Fortjent fidusbamse til Diego og fairplay til Oliver Andersen, som modtog modspillerens forseelser med oprejst pande og uden kommentarer.