Afgjort fra pletten

Spænding til det sidste: Måtte ud i straffekonkurrence

Det blev til lidt af en gyser, og kampen måtte afgøres i straffe. Foto: Claus Larsen
Det blev til lidt af en gyser, og kampen måtte afgøres i straffe. Foto: Claus Larsen

Dette var en kamp, hvor intet manglede. Der var masser af mål, advarsler og et enkelt rødt kort, som blev fordelt over hele kampen.

Gæsterne fra Assentoftskolen lagde hårdt ud og pressede Nørrevangsskolens drenge helt i bund, og efter lidt over ti minutter lykkedes det endelig at få bolden i kassen, da en af hjemmeholdets spillere fik hånd på bolden inde i feltet. På det efterfølgende straffespark scorede Christian Greve sikkert til 1-0 for gæsterne.

Herefter bølgede det lidt frem og tilbage indtil det 21. minut, hvor Christian Greve endnu engang nettede til 2-0 for gæsterne, men allerede minuttet efter reducerede Jan Ankerstjerne til 1-2 på et glimrende skud uden chance for gæsternes målmand Mathias Christensen.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Thors hammer

Vendte kampen på hovedet
Anden halvleg var kun fem minutter gammel, da hjemmeholdet udlignede til 2-2 på et godt gennemspillet angreb, og i det 37. minut øgede Muhammed Kizan til 3-2 ved at lobbe bolden over Mathias Christensen, der var kommet på en lille skovtur.

Der gik herefter kun fire minutter, før Gustav Andersen udlignede til 3-3 for Assentoftskolen, hvilket blev kampens resultat, og der måtte en afgørelse til fra 11-meter pletten.

Det der ophidsede spillerne mest i kampen var, da dommeren i første halvleg sendte Assentoftskolens Aleksander Stokbro til afkøling i ti minutter for en eftertakling og midt i anden halvleg sendte Nørrevangsskolens Abisheah Selvendran ud i ti minutter efter gentagne gange at bruge ufine små skub i ryggen. Da der manglede to minutter af kampen, fik han yderligere tildelt et gult kort der blev vekslet til rødt og dermed udvisning.

Straffesparkskonkurrencen vandt Nørrevangsskolen med 4-1, da gæsterne missede to forsøg, hvor det ene blev reddet af målmand Jonas Bay, og det andet blev sendt ved siden af mål.

Dermed er Nørrevangsskolen videre til næste runde efter en underholdende opgør, hvor der flere gange blev vendt op og ned på tingene.