Angreb på skift

Bølgede frem og tilbage: Pigerne leverede en yderst seværdig kamp

Pigerne fra Samsø Efterskole løb med sejren. Foto: Jørgen Christensen
Pigerne fra Samsø Efterskole løb med sejren. Foto: Jørgen Christensen

I et fantastisk sommervejr bød de to skoler Samsø Efterskole og Samsø Skole op til boldspil på Samsø Skoles anlæg i dette lokalderby, som de har gjort så mange gange tidligere. Det er altid en nydelse at se, hvor mange tilskuere, der overværer kampen mellem de to Samsø skoler.

Se kampfakta her.

Der var mange tilskuere på plads i det fine vejr. Foto: Jørgen Christensen
Der var mange tilskuere på plads i det fine vejr. Foto: Jørgen Christensen

TV: Kjellerup kører afsted igen
Klar fra start
Pigerne var tændte fra start og gav den hele armen. Det var Samsø Efterskoles Juliane Vyum, der lagde ud med flot at score til 1-0, da hun afdriblede et par mand sig på tværs i feltet og hamrede kuglen i kassen i det fjerde minut.

Herefter var det Samsø Skoles tur til at komme på tavlen, i det Sofie Bundgaard spillede Stine Pihlkær. Hun afdriblede igen i den anden side og scorede sikkert.1 -1 i det syvende minut.

Begge hold var i en fase, hvor de angreb på skift. Dog var Samsø Efterskole en tand skarpere i deres afslutninger. Det var da også Samsø Efterskole, der igen kom på tavlen i det 21. minut, idet Cecilie Tofteng lavede assist til Juliane Vyum, som scorede sikkert til 2-1. Det blev resultatet af første halvleg.

Der bliver lagt taktik i pausen hos Samsøs piger. Foto: Jørgen Christensen
Der bliver lagt taktik i pausen hos Samsøs piger. Foto: Jørgen Christensen

TV: Stak af med sejren
Lukkede og slukkede
I anden halvleg fortsatte det gode spil fra begge sider. Dog var Samsøs Efterskoles piger en tand skarpere og fik erobret midtbanen med mange angreb på Samsø Skoles banehalvdel. Det gav igen pote i det 41. minut.

Mia Bernhøft afleverede til Juliane Vyum, der sendte bolden i kassen for tredje gang til 3-1 til Samsø Efterskole. Efterhånden var pigerne godt trætte, men Samsø Efterskole forsatte med at presse. Juliane Vyum fik held til at afslutte, men Samsø Skoles keeper tabte bolden, og Bernhøft snuppede den og sparkede den resolut i kassen til slutresultatet 4-1 til Samsø Efterskole.