Arbejdede for sejren

Fight: Der blev gået til makronerne, men Vestervangsskolen trak sig sejrrigt ud

Der blev kæmpet hårdt - også som keeper. (Foto: Claus Larsen)
Der blev kæmpet hårdt - også som keeper. (Foto: Claus Larsen)

På en regnfuld dag og på en meget våd og blød bane, tog Vestervangsskolen imod Hornslet Skole. Det skortede ikke på opbakning til hjemmeholdet og det var især skolens mindste elever. De store elever heppede også pligtskyldigt.

Den fantastiske opbakning på sidelinjen. (Foto: Claus Larsen)
Den fantastiske opbakning på sidelinjen. (Foto: Claus Larsen)
 

Se kampfakta her

Et brændt og et udnyttet straffe
Begge hold gik virkelig til makronerne og kampen bølgede frem og tilbage med store chancer til begge hold, men to virkelig gode målmænd hindrede flere gange oplagte scoringer.

I det 14. minut fik Vestervangsskolen tilkendt starffespark, som Adam Rønn efterfølgende usvigeligt sikkert scorede på, uden chance for Hornslets målmand Mikael Bernberg.

Fem minutter senere fik Hornslet Skole straffespark, som Mikkel Wiboe, mod hvem forseelsen blev begået, selv sparket, men hans svage skud reddede Vestervangsskolens målmand, Simon Gaargmann, i stor stil.

Trængsel i feltet. (Foto: Claus Larsen)
Trængsel i feltet. (Foto: Claus Larsen)
 

Det brændte straffespark fik dog ikke spillerne til at miste humøret, for allerede efter tre minutter havde de en helflugter, som målmand Simon Gaaargmann måtte ud i fuld længde for at redde. I halvlegens sidste minut så Mikkel Wiboe gult for en voldsom takling og måtte derfor holde en pause på 10 minutter.

Se også: På spanden

Se også: TV: Tæt opgør

Gassen gik af ballonen
I anden halvleg startede Vestervangsskolen som lyn og torden for at få en afgørelse på kampen. Allerede efter syv minutter udnyttede de, at de var en mand mere, da Adam Rønn på et frispark scorede ved at sende bolden uden om den opstillede forsvarsmur og ind ved den fjerneste målstolpe, uden mulighed for målmanden at nå den.

Dette mål tog noget af humøret fra Hornslets spillere og der gik da heller ikke mere end fem minutter, så måtte målmand Mikkel Bernberg hente bolden inde i målet igen. Denne gang sat ind af Oliver Burgos efter et flot oplæg fra venstre side. Oliver var banens mindste og eneste spiller fra 8. klassetrin.

Mål! (Foto: Claus Larsen)
Mål! (Foto: Claus Larsen)

Se også: TV: Dyr advarsel

Se også: Kræfterne svigtede

I kampens slutning så også Lucas di Caterino gult, da han efter dommerens skøn brokkede sig for meget over kendelserne.

Det endte med en sikker 3-0-sejr til Vestervangsskolen, som dermed er klar til endnu en kamp i verdens største skolefodboldturnering. I næste runde skal de møde Rønde Skole.