Hypnose for at kunne spille

Nyskabende: Farsøs Mette Due-Hansen var blevet hypnotiseret for at blive sin skade kvit

Mette Due-Hansen (blå anfører) trodsede smerterne og spillede så godt, de tillod hende. (Foto: Henrik Schou)
Mette Due-Hansen (blå anfører) trodsede smerterne og spillede så godt, de tillod hende. (Foto: Henrik Schou)

Det hele blev for meget for Farsø Skoles Mette Due-Hansen. Holdet tabte semifinalen og hendes skade i låret brød op. En skade, hun ellers var blevet hypnotiseret for at blive kvit

Smerten tog til
- Av av av mit ben, mit ben, lød det fra forsvarsgeneralen, mens hun tog sig til højre ben og sank sammen, da kampen var overstået.

LÆS OGSÅ: Sofie Thrige: Vi var uheldige

Lige uden for lige uden for feltet lå den blonde pige og hulkede, som om hendes verden var brast sammen, mens kammerater og holdledere stimlede sammen om hende. Men det var den i virkeligheden også. Den lårskade, som næsten havde holdt hende på bænken til semifinalen i Ekstra Bladet Skolefobold, var brudt op igen.

Og hendes hold havde lige tabt den kamp, som ingen vil tabe - semifinalen. Kampen før Parken. Som plaster på såret fik hun fairplay-håndklædet som symbol på den ellers flotte indsats, hun havde præsteret.

Se billeder fra kampen

Hypnotiserede skaden væk
Inden kampen lød meldingen ellers, at alt var fint. Hun havde sovet fint efter, at hun var blevet hypnotiseret, og det havde også hjulpet på skaden.

- Erik (Farsøs holdleder, red.) har hypnotiseret mig, så nu gør det slet ikke ondt, forklarede Mette Due-Hansen i omklædningsrummet lige inden kampstart, mens spændingen stod lysende i ansigtet på hende.

Ondt at se på
Det holdt dog ikke langt ind i kampen, hvor hun var tydeligt besværet. Som kampen skred frem blev det mere og mere umuligt for hende at løbe. Det gjorde næsten ondt at se på.

LÆS OGSÅ: Topscoreren er finaleklar

- Men vi har ikke kunne holde hende ude, og hun har helt kolossal betydning for holdet, fortalte holdlederen Erik Ovesen, som havde benyttet sig af den alternative behandlingsform på hele holdet.

- De var helt tovlige med nerver til sidste kamp, så denne gang fik de en tur hypnose i bussen, fortalte han.

Bliv fan på Facebook

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere