Troede den gik ind

Travl dag: Kolind-keeper Kathrine Boye måtte trække i arbejdsholdet i semifinalen

Kathrine og de andre Kolind-piger jublede løs. Næste stop: Parken! (Foto: Henrik Schou)
Kathrine og de andre Kolind-piger jublede løs. Næste stop: Parken! (Foto: Henrik Schou)

Gang på gang måtte Kolinds dygtige Kathrine Boye ud i fuld længde mod Farsø for at rede sit hold på vejen mod Parken.

Vildt pres
I de sidste 30 minutter af semifinalen i Jylland mellem Kolind Centralskole og Farsø Skole var hjemmeholdets målmand, Kathrine Boye, under et helt enormt pres.

LÆS OGSÅ: Det hele værd

Hele halvlegen hoppede hun rundt på stregen og hev den ene superredning efter den anden ud af ærmet. Dermed sikrede hun sig pladsen i Parken. Specielt kort før tid, hvor Farsøs 10'er, Cathrine Gedsted Hansen, kunne have skabt lighed i stillingen med et glimrende skud. Der var Kathrine i stor grad redningskvinden.

I første omgang fik hun lapperne på, men skuddet var for hårdt til, at hun kunne holde bolden. I noget der må have virket som en evighed for folk i orange dansede bolden rundt på stregen, før den til sidst blev sparket ud af farezonen.

LÆS OGSÅ: Sofie Thrige: Vi var uheldige

- Den troede jeg godt nok gik ind, men dem var der i virkeligheden flere af. De pressede os godt, lød det fra en lettet Kolind målmand, efter at sejren var i hus.

Se billeder fra kampen

Noget at leve op til
Mens resten af holdet spiller fodbold til daglig på forskelligt niveau, trækker Kathrine Boye kun i målmandsdragten, når der skal spilles skolefodbold.

- Det giver da selvfølgelig noget at leve op til. Men man må jo bare tage en bold ad gangen, sagde Kathrine med et smil så stort, at ingen var i tvivl om, at hun er stolt af at skulle spille på Danmarks nationalstadion. Der skal endnu flere bolde tages - én ad gangen

Bliv fan på Facebook

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen