Troede den gik ind

Travl dag: Kolind-keeper Kathrine Boye måtte trække i arbejdsholdet i semifinalen

Kathrine og de andre Kolind-piger jublede løs. Næste stop: Parken! (Foto: Henrik Schou)
Kathrine og de andre Kolind-piger jublede løs. Næste stop: Parken! (Foto: Henrik Schou)

Gang på gang måtte Kolinds dygtige Kathrine Boye ud i fuld længde mod Farsø for at rede sit hold på vejen mod Parken.

Vildt pres
I de sidste 30 minutter af semifinalen i Jylland mellem Kolind Centralskole og Farsø Skole var hjemmeholdets målmand, Kathrine Boye, under et helt enormt pres.

LÆS OGSÅ: Det hele værd

Hele halvlegen hoppede hun rundt på stregen og hev den ene superredning efter den anden ud af ærmet. Dermed sikrede hun sig pladsen i Parken. Specielt kort før tid, hvor Farsøs 10'er, Cathrine Gedsted Hansen, kunne have skabt lighed i stillingen med et glimrende skud. Der var Kathrine i stor grad redningskvinden.

I første omgang fik hun lapperne på, men skuddet var for hårdt til, at hun kunne holde bolden. I noget der må have virket som en evighed for folk i orange dansede bolden rundt på stregen, før den til sidst blev sparket ud af farezonen.

LÆS OGSÅ: Sofie Thrige: Vi var uheldige

- Den troede jeg godt nok gik ind, men dem var der i virkeligheden flere af. De pressede os godt, lød det fra en lettet Kolind målmand, efter at sejren var i hus.

Se billeder fra kampen

Noget at leve op til
Mens resten af holdet spiller fodbold til daglig på forskelligt niveau, trækker Kathrine Boye kun i målmandsdragten, når der skal spilles skolefodbold.

- Det giver da selvfølgelig noget at leve op til. Men man må jo bare tage en bold ad gangen, sagde Kathrine med et smil så stort, at ingen var i tvivl om, at hun er stolt af at skulle spille på Danmarks nationalstadion. Der skal endnu flere bolde tages - én ad gangen

Bliv fan på Facebook

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere