Rødt kort satte Farsø-pigerne i gang

Kvartfinale: Emma Skammeritz så rødt i kvartfinalen og kan være spærret helt indtil finalen i Parken

FARSØ (ekstrabladet.dk): Tårerne løb ned af kinderne på Emma Skammeritz allerede inden, at hun trådte ud over sidelinjen i kvartfinalen i Ekstra Bladets Skolefodbold.

Dommeren Kennett Petersen havde netop præsenteret Farsø-pigen for det røde kort. I forvejen var Agerbæk Skole foran 1-0. Emma gjorde ikke umiddelbart et comeback lettere.

LÆS OGSÅ: Farsø-piger klar til semifinalen

Hun forsatte da også ud bag reklameskiltene og satte sig ned bag den ene udskiftningsboks. Emma var utrøstelig. Intet hjalp. Hun blev siddende i over 10 minutter, inden hun satte sig på udskiftningsbænken.

- Hun rev mig hårdt i trøjen, og så slog jeg ud med armene. Jeg forstår ikke, at hun ikke fik noget for det. Hun rev mig hårdt i trøjen, gentog Emma, mens hun kiggede på Ekstra Bladets udsendte med glasklare øjne.

Først da de 10 holdkammerater på banen fik vendt kampen, lyste hun lidt op. I hvert fald et kort øjeblik.

- Må jeg så slet ikke være med i de næste kampe, spurgte hun.

Det er op til turneringsudvalget at afgøre. De venter på dommerens indberetning.

- De to spillere havde fat i hinanden, så jeg undlod at døme. Den lyseblå spiller trak albuen efter modspilleren. Jeg kunne ikke se, om hun ramte, men hun får det røde kort for hensigten. Gul er ikke nok i den situation, sagde dommeren Kennett Petersen til Ekstra Bladet.

Tanja Lehmann Soelberg, der er træner for Farsø Skole, mente efter kampen, at udvisningen fik stor betydning.

- Det røde kort skærpede helt klart pigernes indstilling. Vi må undvære Emma i næste kamp, og det skal vi rokere os ud af. Vi fandt nogenlunde ud af det i anden halvleg, sagde træneren.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere