Mads vil være som sin søster

Store fodspor: I 2008 vandt Kjellerup Skoles piger finalen i Parken, det drilles Mads med hjemme

Mads Hvidkjær (lyst hår) efter 2-1 kassen. (Foto: Henrik Schou)
Mads Hvidkjær (lyst hår) efter 2-1 kassen. (Foto: Henrik Schou)

RISSKOV (Ekstra Bladet): Mads Hvidkjær fra Kjellerup Skole har det svært derhjemme, hans storesøster driller ham.

Hun vandt nemlig Ekstra Bladet Skolefodbold i Parken i 2008 - hun fik endda Fighterpokalen i 3-1 sejren. Siden har hun haft håneretten, fordi hun har spillet på det berømte græs. Nu drømmer lillebror om hævn.

- Min søster Maja var jo anfører på holdet, hun mobber mig med deres store succes. Nu kan jeg sige, at hun bare kan vente sig, siger en stolt Mads efter 3-1 sejren over Skjoldhøjskolen.

Super kasse
Her slukkede Mads lyset hos hjemmeholdet med sin flotte scoring til 2-1 direkte på frispark.

- Jeg har bare et eller andet med frispark, forklarer han og fortsætter:

- Det var vel fire-fem meter ude fra feltet. Jeg ligger bolden til rette og gør den klar. Målmanden har solen i øjnene, så jeg satte den helt deroppe, hvor han ikke kunne se den. Det var ikke bare et skud i tågen.

Nej, det var det helt sikkert ikke. Et super mål, der sendte Kjellerup på 2-1.

- Det er bare for sindssygt at skulle spille kvartfinale i verdens største skoleturnering, siger Mads, der ikke lægger skjul på, at hans store drøm kun bliver større ved at gøre sin søster kunsten efter.

SE ALLE BILLEDERNE FRA KREDSFINALEN HER

Større end EM og VM
Efter en lynføring et halvt minut inde i kampen havde Skjoldhøj udlignet ved deres store profil Orhun Ostürk, der først var helt og senere skurk, da han solgte sit hold med tåbeligt direkte rødt.

Uden ham faldt alt sammen, og Kjellerup kom på 3-1.

Hjemmeholdets temperament var alt for meget oppe i det røde felt, desværre greb læreren på intet tidspunkt ind, så holdet fik lov at boltre sig med eftertacklinger og upassende adfærd sammen med en række tilskuere på besøg.

- Det er synd at vores spillere skal opføre sig på den måde og være så aggressive, siger den sympatiske Eran Tecer på 15 år efter kampen og uddyber:

- Vi er dårlige i modgang. Vi skulle bare have holdt kæft og spillet fodbold. Jeg ville hellere vinde den her turnering end EM eller VM, det er en fantastisk turnering, slutter Skjoldhøj-drengen.

LÆS OGSÅ: Stjernen blev den store taber

LÆS FAKTA OM KAMPEN HER

Bliv fan på Facebook