ZOOM: Vejgård Østre - Overlund

Ugens første: Kredsfinale-drama i Nordjylland i dag

Vejgård-drengene er ikke langt fra kvartfinalen. (Foto: Ekstra Bladet)
Vejgård-drengene er ikke langt fra kvartfinalen. (Foto: Ekstra Bladet)

I dag starter den sidste skolefodbold-uge her i efteråret. Om fem dage har vi fundet alle de hold, der vender tilbage til foråret for at prøve at komme i Parken.

LÆS OGSÅ: De er klar til kredsfinalen

Den sidste uge her åbnes med drengekampen i Jylland Nord mellem Vejgård Østre Skole og Overlund Skole. Nu er det jydernes tur til at blive forårsklar.

Her vil vi kigge nærmere på de to hold.

Spiller hjemme
Det er Vejgård Østre, der har hjemmebanefordelen. De har spillet seks kampe i årets turnering, og det har givet dem en målscore på 17-9 - inklusiv to straffesparkskonkurrence og en sejr uden kamp. I regulær tid har de blot scoret fire mål. Overlund-drengene har en målscore på 33-12.

LÆS OGSÅ: Vejen klar

LÆS OGSÅ: Vejgård er videre

En af Vejgård-profilerne er Frederik Breum Olsen. Han går godt med frem og skaber ravage i modstandernes felt - det har medført tre kasser fra hans fødder i år. Han og de andre i Vejgård-defensiven kommer på noget af en opgave, når de skal holde Danushan Chandrakumar fra fadet. Han har scoret 11 mål i seks kampe for Overlund.

Kampen om midten
Midt på banen bliver det også en vigtig duel mellem de to kæder. Vejgård har blandt andre Kasper Bøgelund Eriksen og Daniel Kristensen til at gå forrest og tage kampene, mens målfarlige Asbjørn Thorup er manden, man skal holde øje med hos Overlund.

LÆS OGSÅ: Overlund begejstrede tilskuerne

Du kan følge kampen her på siden i dag. Vi dækker den tæt! Giv dit bud på resultatet på Facebook.

Bliv fan på Facebook