Skjoldet holder stadig

Solidt spil: Skjoldhøjskolens drenge er klar til kredsfinalen

Der var disciplin over Skjoldhøjskolens opvarmning. (Foto: Per Lysdahl)
Der var disciplin over Skjoldhøjskolens opvarmning. (Foto: Per Lysdahl)

Til en god fodboldkamp hører bl.a. masser af godt spil, individuelle præstationer, masser af spændende situationer i målfelterne samt nogle gode mål. Alt dette fik vi på denne råkolde formiddag i Vejlby Risskov, hvor Skjoldhøjskolen tog imod Fårup Skole.

LÆS om de to hold HER

Skjoldhøjskolen starter bedst, men det er Fårup Skole, som i det 10. minut får en oplagt mulighed for at bringe sig i front og få styr på nerverne.

Flot hovedstød
Den største chance får Mikkel Stitz mod slutningen af halvlegen, men et flot hovedstød reddes på selve målstregen af en Fårup-forsvarer. Trods flere gode chancer og godt spil fra begge sider, slutter halvlegen målløs 0-0.

Fårup Skole kommer bedst ud efter pausen, og i det 48. minut er det Skjoldhøjskolens forsvar der må redde på stregen på et hovedstød fra Lasse Jensen.

Se fakta fra kampen HER

Men pludselig viser Skjoldhøjskolens anfører Orhun Oztürk sit format, og Skjoldhøjskolen er foran 1-0. Fem minutter efter er han på færde igen, og heller ikke denne gang svigter venstrebenet, og bolden drøner i mål uden chance for Fårup Skolens målmand Kristian Andersen.

LÆS OGSÅ: Måltyv holdt nede

Måske var nogen af den opfattelse, at nu var kampen lukket. Men det var den langtfra. Fårup Skole fighter videre, og skaber også muligheder for en reducering, men det bliver kun til lige ved og næsten.

Holdt i kort snor
Kun to dygtige målmænd i Kristian Andersen, Fårup Skole, og Jonas Eriksen, Skjoldhøjskolen, er årsagen til, at der ikke bliver scoret yderlige i kampen.

Fårup Skoles to-målsslugere Lasse Jensen og Simon Graversen bliver holdt i kort snor af et velorganiseret forsvar styret af Ertan Tecer og Kristian Karimi.

LÆS OGSÅ: Skjoldet holdt

- De var både hurtigere og fysisk overlegne i dag og med en forsvarer i nakken hele kampen, var der ikke noget at gøre, sagde Simon Graversen efter kampen.

Når alt kommer til alt fik kampen den rigtige vinder, og Skjoldhøjskolen venter nu spændt på, om kredsfinalemodstanderen hedder Kjellerup Skole eller Stjernevejskolen. Kampen spilles d. 15. november kl 14.00.

Bliv fan på Facebook