Skæring Skole ude

Kom igen næste år: Debutanterne mødte deres overmænd i Hasselagers drenge

Der var solid opdækning i Hasselagers bagerste rækker. (Foto: Per Lysdahl)
Der var solid opdækning i Hasselagers bagerste rækker. (Foto: Per Lysdahl)

I Jylland Midt drenge tog Hasselager Skole imod Skæring Skole. Skæring Skole er debutant i Ekstra Bladet Skolefodbold, men havde i deres to første kampe fejet al modstand til side med to sikre sejre.

Ud over det sluttede de i går som finaledeltager i en lokal skoleturnering, dog med nederlag. Så det var ikke hvem som helst, der var på besøg i Hasselager. På Skæring Skoles hold finder man også topscoreren i Jylland Midt , Casper Andreasen, som i de to første kampe havde nettet 12 gange. Ham skulle der holdes øje med.

LÆS OGSÅ: Sådan skæres dén

LÆS OGSÅ: På boldjagt

Lod sig ikke skræmme
Hasselager drengene var dog ikke skræmte på forhånd. De var klar over, at de stod overfor en vanskelig modstander, men selvtilliden var i orden, og man troede på, at den opgave godt kunne løses.

Forventningerne om en god fodboldkamp indfriede de to hold til fulde. Der blev figtet til den store guldmedalje, skabt mange chancer, kun en ting manglede - målene.

LÆS FAKTA OM KAMPEN HER

Målmænd stjal fidusbamserne
Dette syldtes ikke mindst de to fremragende målmænd Tobias Søby fra Hasselager Skole og Kasper Hedegård fra Skæring Skole. De præsterede gennem hele kampen den ene pragtredning efter den anden. Fortjent fik de begge fidusbamser efter kampen.

Men i det 29. min. måtte Kasper Hedegård dog kapitulere, da Nikoklas Rønholt bragte Hasselager Skole foran 1-0.

LÆS OGSÅ: Maskotten var ikke heldig

Flere mål, tak
Sådan fortsatte det hele i 2. halvleg. Billedet det samme, og et resultat på 5-4 el. 6-5 til én af parterne, havde givet et mere retfærdigt billede af kampens forløb.

'Vi havde en hård finalekamp i benene fra igår, og med træning i den lokale klub i går aftes, var jeg idag lidt træt og noget uskarp' konkluderede Skærings topscorer Casper Andreasen efter kampen.

Det er en noget uvant rolle for ham at forlade kampen uden scoringer. Hasselager hev en fortjent sejr på 1-0 i land, og er videre til 4. runde. Det er ikke en ny situation for skolen, som også sidste år nåede til 4. runde. Men i år skal den rekord slåes, mener drengene.

Bliv fan på Facebook