God opbakning til Skovbyskolen

Trofaste fans: Skovbyskolen havde som altid masser af opbakning fra tilskuerne

Slukørede piger fra Tungelundskolen efter kampen. (Foto: Per Lysdahl)
Slukørede piger fra Tungelundskolen efter kampen. (Foto: Per Lysdahl)

Der er altid stor opbakning og mange tilskurere på lægterne, når Skovbyskolen spiller skolefodbold.

Kampen idag i Skovby var ingen undtagelse. Skovbyskolen tog imod Tungelundskolen i Jylland Midt Piger.

I spidsen for de mange fremmødte var som sædvanlig skolens leder Karen Tanggård. Hun har fulgt holdet trofast i flere år, og er glad for, at skolen er med i EB skoleturnering.

'Men næste år kommer jeg nok ikke, idet jeg går på pension om ca. 2 mdr. Men jeg håber da, at min efterfølger, som endnu ikke er udpeget, vil bakke op om deltagelsen i turneringen, akkurat som jeg har gjort' lød kommentaren fra den engagerede skoleleder.

Da Karen kun bor ca. 4 km. fra spillepladsen, vil det være meget sandsynligt, at hun er at finde på lægterne, selvom hun er pensionist. Hun kan ganske simpelt ikke lade være.

LÆS FAKTA OM KAMPEN HER

Lynede hurtigt
Begge dagens hold havde været oversiddere i én runde, og vundet deres 2. runde kampe sikkert. Som det så ud på forhånd, var der lagt op til en spændende og jævnbyrdig kamp. 1. halvleg blev som forventet, selvom Maria Windahl fra Skovbyskolen, én af kampens store profiler, allerede efter 48 sek. bragte sit hold på 1-0. Men gæsterne kom sig hurtigt over forskrækkelsen, og i det 7. min. gjorde Ida Dahlgaard det til 1-1, hvorefter kampen bølgede frem og tilbage på banens midte.

Pausen havde Skovbyskolen udnyttet bedst. De kom ud af starthullerne,som skudt ud af en kanon, og i løbet af 2. halvlegs første 10. min., var stillingen ændret til 4-1 til Skovbyskolen, og kampen var afgjort. Simone Bak og Maria Windal med 2 kasser, stod for scoringerne. Hefter stod der Skovbyskolen på resten af kampen, men det blev kun til en enkelt scoring mere ved Simone Bak., 5-1 til Skovbyskolen, som er klar til 4 runde helt i overensstemelse med kampens forløb.

Bliv fan på Facebook

1 af 3 Der blev 'danset' foran målet. (Foto: Per Lysdahl)
2 af 3 Skovbyskolens mangeårige skoleleder Karen Tanggård. (Foto: Per Lysdahl)
3 af 3 Slukørede piger fra Tungelundskolen efter kampen. (Foto: Per Lysdahl)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen