Alle kendte alle

Venskabelig kamp: Drengekamp mellem Grønløkkeskolen og Tranbjerg Skole blev spillet i god ånd

Både tabere og vindere var glade efter kampen. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Både tabere og vindere var glade efter kampen. (Foto: Anders Vinther Larsen)

De to lokale skoler har over 500 elever på hver - og ligger blot 500 meter fra hinanden. Alle kendte alle.

LÆS OGSÅ:LOL

Anderledes indgang
Dette skulle normalt give en kamp om håneretten, men sådan var det ikke her. Selvom en enkelt fik gult kort, var det en helt igennem god kamp med fight fra begge sider. Og fairplay. Tranbjerg var favorit, rygtedes det, men det kunne ikke ses i kampens første kvarter. Her var der oplagte muligheder til begge hold.

Læs fakta om kampen

De to hold stod godt til hinanden. Da Frederik Hjermind efter små 19 minutters spil bragte udeholdet fra Tranbjerg Skole i front, fik hjemmeholdet ogå deres muligheder kort efter. De blev bare ikke udnyttet. Anderledes effektivitet var der fra Tranbjerg-offensiven. Efter 22 minutter blev det 2-0, og så trak de for alvor fra. Tranbjerg Skole begyndte at score på stribe. Før tilskuerne havde set sig om, stod den 8-0.

LÆS OGSÅ:Hvad synes du om Ekstra Bladet Skolefodbold?

Dagens mand hos taberne
Helt fortjent var det Jonas Riddersholm, der reducerede til slutstillingen 8-1. Jonas spillede en flot kamp og fik fidusen, mens hans anfører, Rene Hansen, fik fairplay-prisen.

Hos Tranbjerg faldt valget på Magnus Vestergård, som leverede en stor indsats - hovedsageligt i forsvaret men han kom også på tavlen.

Bliv fan på Facebook