Kragens sidste skrål

Dramaet: Mohammed Hundawi og co. sendte Kragelundskolen ud

Kragelundskolen i pausen. (Foto: Lars Pedersen)
Kragelundskolen i pausen. (Foto: Lars Pedersen)

Skåde Skole og Kragelundskolen hører begge hjemme i Højbjerg ved Århus. Dette lokalopgør i 3. runde blev overværet af mindst 550 elever, som nød det dejlige solskinsvejr.

LÆS OGSÅ:Skal vi se din kamp?

Nerverne uden på tøjet
Begge skoler spillede en meget nervøs kamp, hvor nerverne hang mere uden på tøjet end indenfor. Der var flere pæne forsøg fra begge hold i kampens start, men det pæne fodbold udeblev. Mange af spillerne kender hinanden, da de fleste af dem spiller fodbold til dagligt i den lokale klub Lyseng. De kendte altså hinandens styrker og svagheder.

Læs fakta om kampen

I kampens 22. minut kom den første scoring. Martin Munkholm Harboe fra Skåde modtog en perfekt aflevering i dybden fra Mohammed Hundawi og scorede sikkert uden chance for Kragelunds målmand Thor Blond. 1-0 til Skåde. Lige inden pausen tog bamsemodtager for Kragelund, Villads Bruun, et flot træk op i venstre side og krydsede ind foran en forsvarsspiller fra Skåde, som lavede straffe. Staffesparket sparkede Niels Ankjær sikkert i mål til halvlegsresultat 1-1.

Kunne gå begge veje
Det var en meget lige kamp - også i 2. halvleg. Mod slutningen af kampen havde Mohammed Hundawi et godt forsøg, hvor han afdriblede hele forsvaret og kun manglede at sparke bolden ind, men på stregen stod Jacob Nykvist fra Kragelund og reddede bolden med knæet. Flot rending. Og stadig 1-1.

LÆS OGSÅ:Drengene scorer mest

Profilen fra Skåde
Kort efter fik Skåde frispark i venstre side. Det endte med, at Mohammed Hundawi sparkede bolden ind i modsatte hjørne. Rigtig flot kasse! Han sikrede dermed en sejr til Skåde på 2-1. Det blev aldrig en kamp, der vil blive husket for at være velspillet. Det var dramaen, der var mest af.

Mohammed Hundawi er et kæmpetalent, og det viste han mange prøvelser på i kampen. Han har fodbold som sin helt store interesse - både på den ene og anden måde. For et halvt år siden fik han dommerkort og har indtil nu dømt 37 kampe. Og så spiller han selvfølgelig også selv. Det sker i den århusianske klub ACFC.

Bliv fan på Facebook