Fint besøg

Proff boldspillere: Mikkel Cramer og Søren Pedersen kom og så på

Assentoft-profil Kenan Celik med Søren Pedersen og Mikkel Cramer. (Foto: Lars Pedersen)
Assentoft-profil Kenan Celik med Søren Pedersen og Mikkel Cramer. (Foto: Lars Pedersen)

Drengekampen i anden runde mellem Assentoft og Bjerregrav havde fået fornem besøgt af to spillere fra Randers FC´s 1. divisionshold. Den lokale Mikkel Cramer, der spillede tre år for Assentoftskolen og fik bamsen i 2007 i en kamp tilfældigvis mod Bjerregrav. Dengang tabte holdet dog denne kamp med 5-1 så revancen skulle ske i år.

Den anden profil var Søren Pedersen der i 1994 blev kåret som finalens fighter i Parken, hvor han spillede for Randers Realskole der vandt det år. Begge spillere er dog skadet for tiden, Mikkel med en langvarig ankelskade der ikke vil hele, mens Søren forventes klar på søndag mod Fredericia efter en fiberskade.

Søren og Mikkel var meget begejstre for de to meget små spillere fra Bjerregrav den 14 årige Joakim Velling Jensen og den et år ældre Niklas Blak Norup, der var oppe mod nogle meget store spillere fra Assentoft.

LÆS OGSÅ: Assentoft til top

Bjerregrav udspillet
Bjerregrav blev udspillet i store dele af kampen og havde to chancer i hele kampen, den første i kampens 26. min. da Frederik Bock sparkede frispark fra 25 meters afstand. Målmand for Assentoft Mads Carlsen råbte han havde den, men desværre for ham rammer han bolden forkert og den går i mål til 0-1.

Hele anden halvleg var målet forhekset for Assentoft, havde den ene store chance efter den anden, men bolden ville ikke ind.

Bjerregravs anden chance var næsten identisk med den første, frispark af Frederik fra samme afstand, denne gang rammer bolden dog overliggeren. Med 3½ minut igen kommer Kenan Celik fri ved baglinien efter nogle driblinger og fra en helt umulig vinkel score han til 1-1 uden chance for Bjerregravs glimrende målmand Svanberg Oskarsson.

LÆS OGSÅ: Lang vej hjem

Afgjorde i sidste minut
Med under et minut igen af kampen sparker Emil Knudsen fra Assentoft bolden ind i nettet bag målmand Svanberg og jublen bryder løs hos de mange fremmødte.

Kampen blev overværet af mange elever der bl.a. fik autografer fra de to Randers FC spillere, men ikke så godt fodbold som håbet fra hjemmeholdet. Men som trænerteamet fra Assentoft Henrik Norup og Heino Ydegaard sagde bagefter, vinde når vi spiller dårligt, hvordan bliver det så ikke når vi spiller godt.

LÆS FAKTA OM KAMPEN HER

For hurtigt på banen
Kampen var meget fair spillet, selvom der var to advarsler i kampen, begge givet i tilfælde af at holdene lavede udskiftning og den nye spiller løb for tidligt på banen. Det ene af kortene tilfaldt Bjerregrav med 5 minuter tilbage af kampen, d.v.s. at begge mål scoret af Assentoft skete i en undertalssituation for Bjerregrav.

Kampens spiller som også faldt i øjnene hos Søren og Mikkel blev Assentofts Kenan Celik der også modtog sit holds bamse, denne ære tilfaldt forsvarsspilleren Emil Vonsild fra Bjerregrav. Assentoft fik så revance for nederlaget i 2007 til Bjerregrav.

Bliv fan på Facebook