Mudder-massakre

Intet lykkedes: Hverken banen eller bussen arbejdede for Lødderups debutamter

Her ses Lødderups fem super-tøser. (Foto: Bent Andersen)
Her ses Lødderups fem super-tøser. (Foto: Bent Andersen)

Lødderup friskole fik kærligheden at føle i Hurup.

Det var skolen første kamp nogensinde i Ekstra Bladets Skolefodbold turnering. Holdet havde transportproblemer med X-bussen, der ikke kunne have holdet med på den planlagte afgang fra Nykøbing. Det betød, at man først ankom 5 minutter før kampstart.

Banen i Hurup så fin ud på overfladen, men den var meget regntung og så var Lødderup Friskole i den situation, at hele fem af spillerne på holdet var piger.

LÆS FAKTA OM KAMPEN HER

Lødderups power-piger
Sjældent har jeg set fem piger, der i den grad kæmpede det bedste de havde lært mod den fysiske overmagt fra Hurup.

Pigerne var med til at sætte et yderst positivt præg på kampen. De var både med i nærkampe og gik med i positionsspillet på lige fod med drengene.

LÆS OGSÅ: Sammenholdsprisen fra Haribo

Lars' storspil
Fidusbamsen var uden tvivl gået til en af Lødderups fantastiske piger, hvis det ikke lige havde været for en hvis Lars Nygaard Jespersen i målet. Uden Lars' fantastiske spil mellem stængerne var det gået meget værre end de 15-0, som blev kampens resultat.

Lars var her der og alle vegne. Store redninger på utallige skud, mange redninger på en mod en situationer med en fri angriber, sikre indgreb på de fleste af Hurups indlæg og sidst men ikke mindst et smittende humør og kampvilje selv når det så værst ud.

Kampens fairplay håndklæde gik til Sara Friis.

LÆS OGSÅ: Drømme-debuten

Hurup Skole i 'lille finale'
Med sejren i dag er der lagt op til et brag af en "lille finale" i Nordvestjylland, når de eneste tilbageværende skoler i Thy og på Mors, nemlig Hurup Skole og Snedsted Centralskole mødes i næste runde med både drenge og piger. Der er en stor kamp i vente.

I dagens kamp gik fidusbamsen til Hurups Andreas Lodahl bl.a. for et ægte hattrick inden for de første 16 minutter af 1. halvleg.

Bliv fan på Facebook