På boldjagt

Ved vejen: Rundhøjskolens baners beliggenhed gav afbrydelser

En håndfulld boldfindere. (Foto: Anne Lund)
En håndfulld boldfindere. (Foto: Anne Lund)

I drengekampen mellem Rundhøjskolen og Hasselager Skole kom der en del pauser. Det skyldtes, at bolden flere gange blev skudt ud over det hegn, der omringede banen. Heldigvis var der flere yngre elever, der tog opgaven at finde bolden igen meget alvorligt.

LÆS OGSÅ:Lyn med Haribo

Anderledes kamp
Selve kampen blev på andre måder anderledes end de fleste. Først udeblev dommeren. Det blev løst ved, at de to trænere aftalte, at idrætslæreren fra Rundhøjskolen skulle dømme. Det klarede han fint.

Læs fakta om kampen

I kampen var der intensitet og gnist fra begge hold. Ikke mange drenge på Rundhøj-holdet spiller til hverdag klubfodbold, hvorimod Hasselager Skole var spækket med klubspillere. Så mange fra den nærliggende klub KHIF, at denne havde udlånt trøjerne til holdet.

LÆS OGSÅ:3. halvleg er den bedste

Sammenstøddet
I 1. halvleg kom der en uehldig episode. Mikkel Buhl fra Hasselager Skole måtte i græsset, fordi han fik en albue i hovedet. Det betød, at Mikkel måtte se til fra sidelinjen resten af kampen - med det ene øje ramt. Der kom ingen mål i de første 30 minutter. I 2. halvleg fik Hasselager Skole gang i målene dog.

Fire minutter inde lykkedes det angriber Abdul Reda fra Hasselager Skole i kassen bag en chanceløs Mikkel Stein, der til daglig spiller håndbold på højt plan i AGF. Abdul udtalte efter kampen, at han har tænkt sig at blive topscorer i dette års turnering.

Med flotte kombinationer og et elegant spil pressede Hasselager-drengene Rundhøjskolen, og kort efter scorede holdets Nikolas Rønholt til 2-0. Det blev kampens resultat. Hasselager Skole er fortjent videre til næste runde.

Bliv fan på Facebook