Lines revanche

Hårup: Pigen med handskerne klarede det bedre end sidste år

Vild jubel, da Iris Grønbæk scorer til 4-2 på sidste spark fra pletten. (Foto: Keld Kristensen)
Vild jubel, da Iris Grønbæk scorer til 4-2 på sidste spark fra pletten. (Foto: Keld Kristensen)

Sidste år røg Hårup Skoles piger ud i 1. runde. Dengang hed målmanden Line Bo Agerschou. Hun er også klar på Hårup-stregen i år.

Bedre end sidst
Hun er ikke verdens største af statur - hverken dengang eller nu. Hun kan ikke nå overliggeren, selv om hun hopper, men hun er stadig en glimrende keeper.

- Det gik ikke ret godt sidste år, sagde hun beskedent allerede før kampen.

- Jeg må se, om jeg kan gøre det bedre i dag. Jeg er i hvert fald i bedre træning som målmand.

Læs fakta om kampen

God start
Hårup Skoles første modstander i år var Lystrup Skole. Det var to meget jævnbyrdige hold, der tørnede sammen, og på begge hold var der flere dygtige fodboldspillere. Meget betegnende var det hvert holds dygtige venstrekanter, der scorede målene i den ordinære kamp: Iris Grønbæk for Hårup Skole til 1-0 efter 14 minutter og Stine Ruhe for Lystrup-holdet til 1-1 kort før pausen.

LÆS OGSÅ:Lynmål-listen

Det var helt retfærdigt, at den ordinære kamp endte uafgjort. Vinderen skulle så findes fra 11 meter-pletten. En disciplin, der er meget sværere, end man tror.

Og Line tog revanche for sidste års præstation her. Hun spillede strålende og var om nogen årsagen til, at Hårup Skole vandt kampen. Hun sørgede for - med sin hurtige indgriben i feltet og sine redninger - at Hårup ikke kom bagud i den ordinære kamp. Og så nappede hun hele fire straffespark. Kanonflot!

Hårup og Line løb med sejren på 4-2 og er i modsætning til sidste år videre i turneringen.

Bliv fan på Facebook