Finalister cruisede videre

Kører videre: Hjørring Private Realskole er klar på endnu en lang turnering

VInderne fra Hjørring. (Foto: Egon Christensen)
VInderne fra Hjørring. (Foto: Egon Christensen)

For under fem måneder siden var Hjørring Private Realskoles drengehold i finalen i Parken. Der tabte de til stærke Johannesskolen. Nu er Hjørring-gutterne klar til at ryge langt igen.

Seværdig affære
I 1. runde blev Højene Skole ekspederet ud, og i 2. runde var Holmegårdskolen næste udfordring. Og det blev en særdeles flot fodboldkamp. Spændingen om kampens resultat forsvandt dog hurtigt. Indenfor kampens første 10 minutter lykkedes det nemlig Realens Jannik Pohl at sætte tingene på plads med et ægte hattrick. Jannik havde en intet mindre end fremragende turnering sidste år. Nu er han klar på igen at vise sit kæmpemæssige talent.

Læs fakta om kampen

SE:Gallerier

Det første mål kom allerede efter tre minutter - det skete som resultat af et fremragende sololøb, hvor driblinger, hurtighed og afslutning kom til sin ret.

Pigerne styrede
Det blev 4-0 ved Christian Jensen. Herefter igen tid til en Jannik-scoring. 5-0. Herefter fik stjernen en pustepause på bænken.

Holmegårdskolen kæmpede bravt og fik også flere chancer. Et par friløbere og et godt langskud helt oppe i målhjørnet af Lisa Dietz blev afværget af en godt spillende sidste skanse hos Realen. De tre piger hos Holmegårdskolen skal roses for deres indsats. De spillede glimrende med hos drengene. Amalie Jeppesen fik endda fidusbamsen for bedste indsats hos Holmegård-holdet.

LÆS OGSÅ:Sådan får du AL info på turneringen

Inden pausen reducerede udeholdet fra Holmegårdskolen til 5-1 ved Tobias Jensen. Det skete på straffespark.

I 2. halvleg forsvarede Holmegårdskolen sig flot - anført af bageste mand Lars Bruun, som dog ikke kunne forhindre to scoringer mere til Realskolen. De faldt ved Tobias Grupe og Frederik Agerbæk, der i øvrigt spillede en god kamp i Hjørring-forsvaret. På midtbanen hos HPR gjorde Morten Kaarsbo et godt indtryk med gode driblinger og afleveringer. Det bliver spændende at følge holdet igen.

Bliv fan på Facebook