Guld på Bakken

Trøjen forpligter: Bakkeskolens piger har lagt pres på sit selv med nyt outfit

Bavnebakke-tøserne kører den gode stil. (Foto: Keld Kristensen)
Bavnebakke-tøserne kører den gode stil. (Foto: Keld Kristensen)

Forud for deres første kamp i årets turnering mod Kragelundskolen - havde Bakkeskolens pigehold haft gang i noget af en make-over. Eller rettere: Deres spillertøj havde.

Nye klude
Det gamle sæt var nemlig byttet ud med et nyt og flot et - i lilla med guldtryk. Sådan nogle guldtrøjer kræver resultater, kunne man komme til at tro. Og Bakke-pigerne lyste da også i deres nye trøjer.

Læs fakta om kampen

Således sendte de Kragelundskolen hjem med et 7-3-nederlag efter en aldeles målrig og interessant kamp. På det hyggelige Fregerslev Stadion kom den første sejr i år i hus.

LÆS OGSÅ:Er du i tvivl om noget?

Tallene løj måske
- Jeg skal selvfølgelig passe på med, hvad jeg siger, men jeg mener ikke, cifrene taler sandt, sagde træner for Kragelund-pigerne efter kampen - den tidligere topspiller Karsten Christensen.

- Jeg synes, jeg har et hold, der er lige så godt som modstanderne, men vejret og vores forsvar i forening forærer Bakkeskolen flere mål, som under normale omstændigheder ikke var gået ind.

Han havde helt ret i, at betingelserne var rigtig, rigtig svære - for begge hold. Bakkeskolens piger var så bedst til at håndtere de hårde forhold. Banen var nemlig rigtig regntung - kun i de første ca. 15 min. holdt det tørt, hvor solen tittede frem.

Frispark-dronningerne
I den første del af 1. halvleg viste begge hold rigtig gode takter med mange fine detaljer. Det første mål faldt ved Sofie Stokholm, der bragte Bakkeskolen foran. På bedste Rommedahl-manér rykkede hun til baglinien og serverede en præcis aflevering i fødderne på Frida Jacobsen, der scorede stensikkert. Flot opbygget angreb. Sofie knaldede derefter selv de næste tre Bakkeskole-mål i kassen. Hun strålede på banen.

Kragelundskolen kunne dog også. Lidt senere i kampen bankede holdets Filippa Agerbo nemlig bolden ind på frispark 25 meter fra mål. Den sejlede op i det lange hjørne til en 3-1-reducering. Er du gal, et mål! Bakkeskolens Kathrine Serridslev ville ikke stå tilbage for hende, så senere gjorde hun Filippa kunsten efter. Pigernes sparketeknik var fantastisk!

LÆS OGSÅ:Scor et lynmål

Kommer igen
Spænding blev der aldrig rigtig, men det skyldes mere omstændighederne end en regulær styrkeforskel. Til gengæld bliver det spændende at følge guldpigerne fra Hørning. Vi kan også se frem til, at Kragelundsskolen til næste år kommer igen. Næsten hele holdet består af piger fra 7. klasse, som er klar på at revancere sig i 2012.