Lussing i Randers

Lynende start: Nørrevangsskolen fra Midtjylland uddelte hurtige tæsk i 1. runde

Henry Andanje Okwako gjorde det fremragende for udeholdet. Her viser han støvleposen frem, som han fik efter sit lynmål. (Foto: Keld Villadsen)
Henry Andanje Okwako gjorde det fremragende for udeholdet. Her viser han støvleposen frem, som han fik efter sit lynmål. (Foto: Keld Villadsen)

Grønhøjskolens drengehold tog hjemmehold tog hjemme imod Nørrevangsskolen, og det endte med at blive en kamp, de ikke vil huske tilbage på med glæde - i hvert fald hvad resultatet angår.

Skarpe Henry
De rendte nemlig ind i et hold, der bare kunne det der med at spille fodbold. Efter blot 25 sekunders spil var Nørrevangsskolen således foran. Det var Henry Andaanje Okwako Nørrevangskolen, der flot sparkede holdet. Det selvom modstanderne startede med bolden.

Læs fakta om kampen

LÆS OGSÅ:Er du i tvivl om noget?

Det blev derefter en lang time for hjemmeholdet, der fik målmanden skadet, så de måtte slutte kampen med 10 mand. De havde ikke nogen at sætte ind pga. skader. Det gjorde det ikke nemmere for dem. Mikkel Hjuleraa overtog målmandshandskerne og forsøgte så godt, han kunne. Han gjorde en rigtig god figur, men han og de andre Grønhøj-drenge kunne ikke stille noget op. De var simpelthen bare oppe imod en bedre modstander.

Nørrevangsskolen tryllede nemlig hele kampen igennem og endte med at vinde 16 -0. De er altså ret så sikkert videre til 2. runde.

Holdets 11'er i Henry spiller til dagligt i Randers Freja og scorede tre af holdets mål her i den første kamp. En anden dygtig spiller, som bliver spændende at følge i turneringen, er Zeljko Majdandzic, der nettede fire gange.