Zinck gik til stålet

Nerver af stål: Nordre Skole Hobros spillere havde helt styr på nerverne

Pigerne er klar til at give den gas på banen. (Foto: Niels-Erik Hansen)
Pigerne er klar til at give den gas på banen. (Foto: Niels-Erik Hansen)

Det lignede på mange måder en jævnbyrdig kamp, men alligevel var det Sortebakkeskolen, der førte an i løjerne. Det resulterede da også i scoring efter 22 min. ved Nanna Zinck, som var den dominerende i næsten alle spillets facetter. Sammen med sin tvillingsøster Sofie udgjorde de en konstant trussel mod Nordres mål.

LÆS OGSÅ: 10 dage tilbage

Nordre vil med i kampen
Nordre Skole havde bestemt også deres strenge at spille på. Især Thea Norre var sammen med keeper Diana Grøndahl en sikker sidste skanse. Det var nok årsagen til, at Sortebakken løb lidt surt i det efterhånden som kampen skred frem. Men da Nordre så efter 24 minutters spil i anden halvleg fik udlignet ved Maria Riise, var det som om Sortebakkeskolen fik deres anden luft og holdt skansen til slutfløjtet.

LÆS OGSÅ: Skolefodbold for første gang

STRAFFE!
I straffesparkskonkurrencen startede Nanna Zinck at brænde og Nodres spillere var sikre fra pletten, løb Nordre med sejren.

Lidt skuffelse var der nok at mærke for de to tvillingtøser og deres medspillere. Sortebakken har gode relationer til Ekstra Bladet Skolefodbold og var så sent som sidste år i kredsfinalen. Men de kommer helt sikkert igen næste år.

Det samlede resultat blev 5-4 til Nordre Skole Hobro

Bliv fan på Facebook