Bakkeskolen sendte Søndervang i skoven

Bakkedrengene dominerede banen, og modstanderne blev nærmest spillet ud i skoven

Søndervang kæmpede for at sejre, men Bakkedrengene ejede skoven. (Foto: Anne Lund)
Søndervang kæmpede for at sejre, men Bakkedrengene ejede skoven. (Foto: Anne Lund)

På et usædvanligt smukt anlæg midt i skoven ved Hørning skulle drengene fra den nærliggende Bakkeskole møde drengene fra Søndervangskolen.

Bakkeskolen ville ikke give ved målstolperne, så de satte i gang med høj intensitet og lagde kraftigt pres på Søndervangskolen fra start, og allerede seks minutter inde i første halvleg gav det resultat, da Marc Kvist Christensen passerede en hurtig bold, forbi målmanden fra Søndervangskolen.

LÆS OGSÅ: Løb forbi midten

Den rene leg
Herefter så det ud til at blive den rene leg for Bakkeskolen. Marc Vissing Bethelsen fik rettet støvlerne af og allerede to minutter efter det første mål, scorede han sikkert til stillingen 2-0 og igen i halvlegens sidste minutter til 3-0, hvor der var blevet lagt tid til, fordi bolden var kommet på skovtur.

For tilbagelænet
Bakkeskolen begyndte anden halvleg en anelse for tilbagelænet og fik sig en forskrækkelse, da Søndervangens angriber Patient Mutumba brød igennem og scorede.

Dog blev der dømt off side, men det gav Mutumba blod på tanden, og det lykkedes ham kort efter at score korrekt efter reglerne. Nu blev der spillet mere ligeværdigt og en kenne mere hårdt.

Bliv fan på FACEBOOK

Gult kort til Osman
Osman Ahmedza fra Søndervangskolen fik et gult kort og måtte en tur ud på sidelinjen.

Alligevel lykkedes det hans holdkammerat Maiwand Barakzai at udligne til 3-2.

Nu skulle Bakkeskolen igen stramme sig an, og Marc Vissing Berthelsen tog atter teten og scorede.

I kampens sidste minutter blev der en del tumult foran Bakkeskolens mål, og målmanden Frederik Pedersen var oppe at markere sig. Alligevel blev det til en scoring mere for Maiwan Barakzai til slutresultatet 4-3.

KØB AVISEN: LÆS EKSTRA BLADET I MORGEN OG FÅ FLERE NYHEDER FRA TURNERINGEN.