Den dynamiske duo

To på toppen: Jannik Pohl og Jakob Torp finder hinanden i blinde

Jannik Pohl og Jakob Torp har tilsammen scoret 19 af Hjørring Private Realskoles foreløbig 27 mål. Foto: René Schütze
Jannik Pohl og Jakob Torp har tilsammen scoret 19 af Hjørring Private Realskoles foreløbig 27 mål. Foto: René Schütze

– Hvis vi holder 1-0, så vinder vi.

Fodbolden er fyldt med kloge ord. Også fra træner Anders Christensen hos Hjørring Private Realskole, der i pausen kaldte sine drenge til samling. HPR var fortjent kommet hurtigt foran på mål af en flot spillende Jannik Pohl, der er uhyre giftig ned ad højre side og i angrebet. Især når det fungerer med den anden del af duoen, Jakob Torp, som tilsammen har scoret 19 af holdets 27 mål.

– Jeg drømte i går, at den her kamp blev helt vild, og at Torp ville få et rødt kort. Så galt gik det heldigvis ikke, siger en glad Jannik efter kampen, hvor han sammen med Jakob forsøger at tale i fred blandt de mange jublende tilhængere, der vil have dem begge på landsholdet.

LÆS OGSÅ: Flyvende forårsstart

Stærkt forsvar
Første halvleg bølgede frem og tilbage, men hjemmeholdet havde overtaget. Det ændrede sig efter pausen, hvor Risskov kom godt med. I de døende minutter kunne de have bestilt en afgørelse på straffe, hvis heldet havde været der.

I stedet holdt det lige netop hjem til sejr, der blev dog allerede set fremad:

– Vi skal træne vores småspil frem mod semifinalen, det er helt sikkert. Og så skal vi liægge tættere i kæderne, siger Jannik, der også peger på holdets store stærke forsvarere som en del af æren for holdets succes:

– De er nok de bedste overhovedet i skolefodbold.

Forstærkning fra Holland
Nu skal den nordjyske skole fragte to spillere hjem fra studietur i Holland til semifinalen på onsdag. De øvrige spillere skal bruge tiden på at tale sammen. Især om, at det er dommeren, der bestemmer på banen.

Der kommer dog nok også til at gå lidt tid på Facebook, for duoen er populær hos pigerne.

– Mon ikke der er lidt damer i det her, nåede Jannik og Jakob lige at sige til hinanden, før de blev opslugt af de vilde fans.

Bliv ven på Facebook