Alene Malene

Tøsejubel: Malene Lex er nu officielt dronning af Sortebakken


Hjemme i Nørager mod Stjernevejskolen drev hun på bedste Rommedahl-maner gæk med enhver, der mødte hende på vejen langs venstre side. Alt offensivt spil går gennem 14-årige Lex, der kronede en super indsats med et sololøb, skar ind foran mål og satte dronningekronen på værket til 3-1 for Sortebakkeskolen.

Forskellen på de to hold var Malene fra AAB. Ellers lignede de meget hinanden. Det sejlede i begge forsvar, målmændene var usikre, og alle piger var rystende nervøse.

– Vi har godt nok haft sommerfugle i maven før den her kamp, jubler en stolt Malene med makeup ned ad kinderne efter kampen, der sender pigerne i semifinalen på onsdag.

– Uh, det er bare ubeskriveligt at tænke på, at vi nu kun er en kamp fra at træde ind i Parken, sagde profilen over dem alle fra Nordjylland.

LÆS OGSÅ: Sortebakkeskolen videre

Anonym Tinna
Men skal pigerne vinde en gang mere, så skal topscorer Tinna Jensen ind i kampen. Det blev til en enkelt pind på straffe, så hun nu er delt nummer et i landet med 18 mål, men ellers løb hun anonymt rundt og gemte sig over midten.

– Vi spillede for meget på os to i dag, og Tinna spillede ikke sin bedste kamp, sagde en ærlig Malene efter kampen.

16-årige Tinna:

– Vores afleveringer sad ikke, og jeg skal tage mig sammen næste gang og give noget mere.

Stjernevejskolen forsøgte at gøre det spændende til sidst, men hjemmeholdet går fortjent videre, efter at dronning Lex tog tronen.

Bliv ven på Facebook