Flot kamp om plads i kredsfinalen

Ud af busken: Kampen om en plads i kredsfinalen blev intens i Jylland Midt

God stemning og masser af opbakning. (Foto: Anne Lund)
God stemning og masser af opbakning. (Foto: Anne Lund)

På en flot og kold solskinsdag skulle Kragelundsskolen og Buskelundskolen mødes i 6. runde af turneringen. Kampen lige før kredsfinalen, så meget stod på spil for de spændte drenge. Rammerne var flotte og kunststofbanen i Silkeborg klar.

Allerede 54 sekunder efter dommerens start fløjt blev Kragelundsskolen løbet over ende – og Mikkel Lindkjær Jensen tonsede et flot skud ind bag en sagesløs keeper Filip Færgemann.

Derefter blev det noget op ad bakke for Kragelundsskolen, som havde svært ved at komme sig over den hektiske start. Alt spil foregik derfor på deres banehalvdel – og anfører Frederik Kolling – havde travlt med at få styr på tropperne.

Det lykkedes ikke rigtig for ham, så stillingen blev til 2-0 – da Jeppe Karlskov Nørgaard Jensen fra Buskelundskolen øgede forspringet efter en halv times spil med et flot mål.

Opbakning fra linjen
Træner Brian Berthelsen fra Kragelundskolen gav højlydt sin støtte til kende, og hans spillere må have følt den, for endelig lige før pausen lykkedes det August Deding at score til stillingen 2-1.

I pausen må Brian Berthelsen have rullet sig ud og givet sine spillere mere håb, for da anden halvleg blev sat i gang, var det et helt andet mandskab Frederik Kolling kunne dirigere med. Spillet foregik nu på Buskelundsskolens banehalvdel.

Efter et hjørnespark og en del tummel foran keeper Lasse Skougaard Nielsens mål, satte Anders Leonhard et solidt skud ind. Stilllingen var nu 2-2, og stemningen blandt tilskuerne steg til bristepunktet. Det passede hans forældre rigtig fint, da de havde taget fri for at komme og støtte holdet.

Målscorer August Deding måtte lede den tort at blive sendt fra banen syv minutter før tid med et fortjent gult kort.

Et minut før tid blev der dømt frispark til fordel for Kragelundsskolen. Dette blev sparket flot. Desværre for Buskelundsskolen fejlede målmanden, så Magnus Frandsen med et lille puf kunne placere bolden i nettet til slutstillingen 3-2.

Forløsningen var stor på den ene side – og skuffelsen lige så stor på den anden. Kragelundskolen møder ude Riiskov Skole i kredsfinalen.

Bliv ven på Facebook