Spænding til det sidste

Fredensvang: Den berømte bane lagde kunstgræs til opgøret mellem Hasselager Skole og Kragelundskolen

Hasselagers anfører med den flotte bamse efter kampen. (Foto: Jan Jørgensen)
Hasselagers anfører med den flotte bamse efter kampen. (Foto: Jan Jørgensen)

Der var lagt op til spænding da Hasselager skole tog imod Kragelundskolen på kunstbanen på AGF’s træningsanlæg Fredensvang. Og det var netop, hvad der kom til at præge kampen.

Det startede med meget nervøst spil fra begge hold, hvilket resulterede i, at ingen af holdene kom frem til de store chancer. Men efter et kvarters spil bliver der dømt et hjørnespark til Kragelundskolen, som bliver sparket ind i feltet, hvor Kragelundskolens Frederik Kolling står helt fri. Han header bolden ved siden af stolpen og ud til et målspark.

Efter chancen bølger kampen frem og tilbage med chancer til begge hold, men i de sidste sekunder af første halvleg bliver Kragelundskolen tildelt et frispark på kanten af feltet. Parvis Barekzay sparker bolden mod den fjerneste stolpe. Og ja, her står Frederik Kolling igen og sparker først på mål, men den bliver reddet af en velspillende Benjamin Jørgensen. Riposten går ud til Frederik Kolling, som kvitterer med en hovedstødsscoring. Og så er Kragelundskolen foran 1-0!

De medrejsende fans fra Kragelundskolen var helt oppe at ringe, og så kunne spillerne bare nyde den jubelen.

Scoringen var det sidste, der skete i første halvleg. Derefter ventede der tilskuerne en spændende anden halvleg.

Farvel og tak
Hasselager skole starter som lyn og torden i anden halvleg, og presser på for at få udligningen i hus. Og efter 10 minutter, spiller Hasselager Skole bolden ind i feltet, her står Nikolas Rønholt og header bolden på overliggeren og bolden sparkes væk af Kragelundskolen.

Så var presset lagt – men Kragelundskolen stod godt imod og fik tilkæmpet sig flere kontrachancer, der var lige ved at blive farlige. Med to minutter igen fik Hasselager Skole tildelt et hjørnespark, her valgte Hasselager Skoles træner at nu skulle hele butikken satses. Målmand Benjamin Jørgensen gik med i feltet – dog uden held.

Kampen ender med en sejr på 1-0 til Kragelundskolen.

Efter kampen fangede vi Hasselager skoles anfører, Jeppe Gye Thomsen:

Hvordan har du det med at ryge ud af turneringen?

- Jamen, det er jo altid trist at tabe, og det er jo endnu mere ærgerligt at ryge ud, når vi taber 1-0.

Hvordan vurderer du din egen indsats i dag?

- Ikke helt super, men jeg syntes selv, jeg spiller ganske OK i dag. Så det er fint nok.

Mødte I bare et bedre hold i dag?

- Umiddelbart vil jeg ikke sige, vi mødte et bedre hold i dag. Jeg syntes bare at, vi ikke spillede så godt, som vi kunne.

Bliv ven på Facebook