Elektrisk atmosfære

Drengekampen mellem Kragelundskolen og Parkvejens Skole var et naboopgør

- Kragelundskolens spillere måtte for første gang i år ud i straffesparkskonkurrence. (Foto: Anne Lund)
- Kragelundskolens spillere måtte for første gang i år ud i straffesparkskonkurrence. (Foto: Anne Lund)

Da Parkvejens Skole gæstede Kragelundskolen var der mere end bare avancement i turneringen på spil. Kragelund-drengene fra Århus ville bare ikke tabe til Parkvejens Skole fra Odder - og omvendt. De to skoler spillede nærmest for deres kommunes stolthed.

Ligeværdige modstandere
I deres indbyrdes kamp måtte der mere end ordinær spilletid til for at finde en vinde. De to hold spillede nemlig uhyre lige op i kampens 60 minutter, og da de var gået, stod den 1-1.

Allerede fra dommerens første fløjt af blev der vist spil på et højt niveau, og begge holds spillere var virkelig tændte. Spillet bølgede fra den ene banehalvdel til den anden, og først i kampens 22. minut lykkedes det Kragelundskolens anfører, Frederik Kolling, at kanonere et langskudsmål ind bag Mikkel Vigen i Parkvejens Skoles mål.

Engageret holdleder
På Kragelundskolens sidelinje havde de en meget engageret holdleder i Brian Berthelsen. Han kunne sammen med resten af skolens tilhængere juble løs efter den indledende scoring.

Man skulle helt frem til 2. halvleg, før Parkvejens Skole scorede deres forløsende udligningsmål. Det var en ihærdig Serhat Zeki, der fik skudt bolden i kassen. Der blev ikke scoret flere mål i den ordinære spilletid, og derfor skulle opgøret afgøres fra 11-meterpletten.

De 11 meter
Parkvejens Skoles keeper i Mikkel Vigen var meget selvsikker, men hans medspillere brændte to gange, og da Kragelundskolen scorede på alle deres forsøg, var vinderen fundet.

Kragelundskolen røg videre med en sejr på 5-2.

1 af 2 - Kragelundskolen har en engageret holdleder i Brian Berthelsen. Han får mulighed for at styre sine tropper minimum én kamp mere. (Foto: Anne Lund)
2 af 2 - Kragelundskolens spillere måtte for første gang i år ud i straffesparkskonkurrence. (Foto: Anne Lund)