Énpige-hæren Camilla

Snæver sejr: La Cours-tøser ude efter spændende dyst

Direkte frispark på kanten af feltet til La Cours-pigerne. Korshøjskolens nr. 9, Pernille Christensen, får afværget for næsen af La Cours-11'er Kamilla Sørensen. (Foto: Keld Kristensen)
Direkte frispark på kanten af feltet til La Cours-pigerne. Korshøjskolens nr. 9, Pernille Christensen, får afværget for næsen af La Cours-11'er Kamilla Sørensen. (Foto: Keld Kristensen)

Pigekampen mellem Korshøjskolen og C. La Cours Skole skulle gå hen og blive et drama.

Ligeværdig kamp
De to hold spillede nemlig lige op med hinanden langt det meste af kampen. Pigerne stod godt til hinanden. Den store årsag til, at Korshøjskolen endte med at vinde 1-0, hedder Camilla Andarsen.

Læs fakta om kampen

Hun blev matchvinder, da hun løb fra La Cours-forsvaret og prikkede bolden under målmanden til den smalle 1-0-sejr.

LÆS OGSÅ:FØR du stiller spørgsmål...

Kunne tippe begge vejen
Den lige kamp kunne lige så godt have endt med sejr til C. La Cours Skole, som kampen igennem havde mest spil og flest chancer. Men pigerne formåede ikke at score - og så vinder man ikke. Specielt vinden var strid imod dem.

Korshøjskolen havde vinden i ryggen i 1. halvleg, hvor de spillede fremadrettet, indtil de fik scoret. Så trak de sig lidt tilbage på banen for at forsvare føringen og overlod mere spil til La Cours-mandskabet, så Camilla Andersen reelt blev deres eneste offensive kort.

LÆS OGSÅ:Sådan laves dit holdbillede

Ren overlevelse
I 2. halvleg havde Korshøjskolen vinden imod sig, så de stillede sog derfor endnu mere defensivt, da de fik svært ved at få bolden ud af farezonen. De pakkede sig med 8-9 spillere i eget felt - til tider var Camilla også nede og hjælpe til.

- De spiller jo mere defensivt end Norge, udbrød Lasse Mikkelsen, La Cours-træner, da det begyndte at knibe for de gulblusede La Cour-piger at have tid nok til at trænge igennem det røde plankeværk af spillere.

Der blev arbejdet hårdt for udligningen, men sammenhængen og overblikket manglede. Nærmest ved var Sarah Kunst med et skud på stolpen.

Bliv fan på Facebook

Korshøjskolens tøser er nu videre til 2. runde, hvor de skal møde Ørum Skole, der også vandt 1-0 i første kamp.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen