Lussing i Skørping

Karensmindeskolens drenge fortsatte superstime mod Skørping Skole

- Målmageren fra Karensmindeskolen: Frederik Bak. (Foto: Egon Hansen)
- Målmageren fra Karensmindeskolen: Frederik Bak. (Foto: Egon Hansen)

Drengeholdet fra Karensmindeskolen har indtil videre været et utrolig spændende bekendtskab i årets turnering. De har simpelthen vist skræmmende styrke. De første to kampe havde de vundet henholdsvis 10-2 og 7-1. Den stime skulle Skørping Skole forsøge at ødelægge.

Skarp topscorer
Karensmindeskolen har nr. 2 på turneringens topscorerliste på holdet: 14-årige Frederik Bak. Han kan tage en stor del af æren for holdets flotte sejre. Han spiller på U15-holdet i Støvring IF og har virkelig krudt i støvlerne. Og så er han ikke i tvivl at de kan komme langt.

- Vi har holdet til at nå langt i turneringen i år, men måske mangler vi lidt mere fysik, udtalte han således efter kampen udebanekampen mod Skørping Skole.

Altdominerende
I kampen var der da heller ikke det, der bare kunne ligne slinger i valsen. Frederik Bak stod selv for fem flotte mål, men hans holdkammerater fik også tilsammen scoret seks mål. De kunne ikke, ligesom i deres tidligere kampe, holde buret rent, da de måtte indkassere et enkelt mål. 11-1 stod der dermed på måltavlen, da dommeren fløjtede kampen af.

Drengene fra Skørping Skole fightede dog godt hele kampen igennem og deres mål ved Yama Safar var fortjent nok.

Frederik Bak og Karensmindeskolen er videre til 4. runde, hvor endnu et hold skal forsøge at ødelægge deres sejrsrække.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere