Kragen hurtigere end tranen

Sikker sejr: Det var dog på landjorden, overhalingen skete

Kragelund var bare bedst. (Foto: Jan Niño Jørgensen)
Kragelund var bare bedst. (Foto: Jan Niño Jørgensen)

Drengekampen mellem Kragelundskolen og Tranbjerg Skole blev spillet på Lysengs dejlige anlæg. Begge hold var topmotiverede og klar til start, da kampens dommer fløjtede op til kamp.

Se fakta om kampen

Massivt pres fra hjemmeholdet
Fra kampens første fløjt styrede hjemmeholdet totalt begivenhederne. Derfor var det helt naturligt, at spillet var på Tranbjergs halvdel - og efter blot otte minutters spil fik hjemmeholdet et frispark lige uden for Tranbjergs målfelt. På et lækkert frispark udplacerede hjemmeholdets Christian Holvad Tranbjergs målmand Victor Weinrich og gjorde det til 1-0. Trods adskillige chancer til både hjemme- og udeholdet forblev den frisparksscoring den eneste i første halvleg.

Se også: Presset i bund - vandt alligevel

Kragelund fortsatte
Og Kragelundskolen var slet ikke færdige endnu. Efter blot et minut i anden halvleg scorede Mads Adam for hjemmeholdet, og så var der dobbelt op på måltavlen. Og, så gik det bare slag i slag. Efter 36 minutters spil scorede Frederik Gundelach på et meget flot skud fra distancen - uden chance for målmanden. 3-0 til Kragelund.

Se også: Eleven mod mesteren

Game, set and match
3-0 så ud til at blive kampens resultat, men Kragelund-drengene ville mere. Efter 45 minutter scorede Marcus Maier til 4-0 og lukkede reelt kampen med sin scoring. Men mens holdet var ved at slappe af, ville målscoren til 1-0 det anderledes. Og med to scoringer i de sidste seks minutter gjorde han det til 6-0, og Kragelund er videre i årets turnering.

Se også: Følg os: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube

1 af 3 Alle kigger efter bolden. (Foto: Jan Niño Jørgensen)
2 af 3 Nogle af tilskuerne. (Foto: Jan Niño Jørgensen)
3 af 3 Kragelund var bare bedst. (Foto: Jan Niño Jørgensen)