To sejre på tre dage

Ikke så meget pjat: Søndermarksskolens vandt deres anden kamp i denne uge

Emilie jensen Nielsen, Sandra Lykke, Thea Nørskov, Tanja Thomsen. (Foto: Anders Vinther)
Emilie jensen Nielsen, Sandra Lykke, Thea Nørskov, Tanja Thomsen. (Foto: Anders Vinther)

En meget seværdig pigekamp, hvor afgørelsen til slutresultatet 2-0 skete i det 57. minut, målscorer Katrine Jørgensen.

Søndermarksskolen fandt det mest polerede fodboldspil frem, og var allerede fra starten spil styrende, men alligevel gik der 11. minutter, da den første store chance kom, men det var i den anden ende, nemlig Fårvangs Thea Nørskov, der helt fri på mål kanonerede mod Sandra Lykke i Søndermarkens mål. Det var måske her Sandra Lykke grundlagde æren med overrækkelse af fidusbamsen efter kampen. Af mange andre gode redninger var samme Thea i de sidste minutter af halvlegen helt fri i venstre siden, men igen en flot redning af Sandra Lykke.

Se også: Trætte tøser tog triumfSe også: Emilie'r kunne de ikke stoppe

Målet til Søndermarksskolen skete på straffespark sikkert omsat af Emilie Jensen Nielsen. Det var Katrine Jørgensen, der helt fri på vej mod målet, blev bremset.

Se også: Søndere: Vendte kampen

Fem minutter efter pausen kæmpede Emilie Just fra hjemmeholdet sig helt fri og sendte bolden mod målet, men stolpen stod i vejen, så en meget ærgerlig Emilie Just kunne havde sikret afgørelsen.

Til gengæld skal Fårvangs pigerne roses, de gav sig ikke, blev ved med at kæmpe og specielt Thea og Tanja var farlige spillere foran. Tanja Thomsen havde et kanon skud, hvor Sandra måtte ud i fuld længde for at parere og riposten blev på det skammeligste misbrugt.

To gode pigehold, hvor man diskuterede forskellen på holdene. Pigerne fra Fårvang Skole fik aldrig spillet til at glide, mens pigerne fra Søndermarksskolen måske er ved at spille sig varme med to kampe indenfor en uge.

1 af 2 Sandra Lykke har netop reddet skud fra Thea nørskov. (Foto: Ander Vinther)
2 af 2 Emilie jensen Nielsen, Sandra Lykke, Thea Nørskov, Tanja Thomsen. (Foto: Anders Vinther)