Skoleleder forsøgte at bestikke dommer

Ufine midler: Nørbæks skoleleder forsøgte, uden held, at påvirke resultatet i en kamp, der bød på rigtig herre-fight

Bestikkelse i pausen, skoleleder for Nørbæk Søren Kristensen med vand til dommeren. (Foro: Lars Pedersen)
Bestikkelse i pausen, skoleleder for Nørbæk Søren Kristensen med vand til dommeren. (Foro: Lars Pedersen)

Skoleleder for Nørbæk Efterskole, Søren Kristensen, forsøgte sig i halvlegen med bestikkelse af dommer Dzevad Sulejmanovic. Ved at give ham en vand håbede Søren, at det kunne hjælpe med at vende det truende nederlag til en sejr. Måske med lidt dommerhjælp. Men Dzevad dømte også anden halvleg uden nogen form for parti for nogle af holdene.

Gik til den
Kampen var fysisk præget, og det resulterede i, at mod kampens slutning fik fidusmodtager for Nørbæk, Rasmus Petersen, korrekt gult kort for gentagne gange at have lavet frispark. Inden dette havde han arbejdet hårdt på banen og lagt nogle gode afleveringer frem til den farlige Andreas Niebuhr, men han blev holdt i jerngreb af tvillingerne Victor og Kristian Søndergaard.

Se også: Ingen Kjære mor

Allerede efter små ni minutter lavede Tobias Bugge sit første mål, da han let og elegant gled fri i venstre side og scorede efter løb fra midten i det korte hjørne på målmand Tobias Ryssel Jensen hos Nørbæk, der flere gange i kampens løb viste spil af meget høj klasse mellem stængerne og ude i målfeltet.

Kort inde i anden halvleg fik Tirsdalens målmand, Jonas Fahlberg, held med et af sine lange udspark i medvinden, bolden landede omkring straffesparkfeltet og Tobias er på pletten igen efter et par kontraer og scorer uden chance for Tobias i målet.

Mere intensitet
Kampen tager til i tænding og Nørbæks Jacob Horsdal viste stort format med hensyn til fairplay, da Nørbæks Emil Toke Sørensen laver et groft frispark på Tirsdalens Jeppe Tanggaard, de to er klar til en rask slåskamp, men den lille Jacob i forhold til de to andre, kaster sig imellem og får dem væk fra hinanden, efter kampen gav Emil Toke en stor undskyldning til Jeppe for den voldsomme tackling som Jeppe kommer til at mærke til på sit lår de næste par dage.

Hovsa, taler vi samme sprog
Herefter har Nørbæk et par chancer, inden at Rasmus med sin advarsel gør det umuligt for holdet at score. Med to minutter igen må dommeren op med et kort til Tirsdalens Denis Asllani for groft frispark, det mener han ikke og siger på sit kroatiske noget ikke særligt pænt til dommeren, men han glemte lige at dommeren kunne sproget og sender Denis i bad med rødt kort til følge og karantæne i næste runde.

Se også: Mesterkursen er sat - igen

Denis var efter kampen henne og give dommeren en undskyldning for sit sprogbrug. Hos Tirsdalen var det tvillingerne, anfører Simon Enghave, målscoren Tobias og Marcus Madsen der trods en skadet skulder var sit holds bedste.

Nørbæk havde til denne kølige dag stor opbakning fra de øvrige elever på skolen, flere af pigerne havde deres idols navn skrevet på brystet. Et par af eleverne havde fået til opgave at passe tidligere superligaspiller og lærer for Nørbæk Dennis Siims datter Nanna, mens Dennis gav gode råd til drengene på banen, det var ikke nok i år, men kæmpe forbedring i forhold til sidste år, hvor holdet tabte med 10-0 i første kamp, i år kom holdet til fjerde runde.

Tirsdalen vandt 2-0 og Nørbæk.

Se også: Venner eller fjender?

1 af 4 Celina er vild med Mike Nielsen fra Nørbæk. (Foto: Lars Pedersen)
2 af 4 Dommeren taler med Emil Toke Sørensen og Jeppe Tanggaard der lige var ved at komme op at slås. (Foto: Lars Pedersen)
3 af 4 Fair kamp om bolden. (Foto: Lars Pedersen)
4 af 4 Bestikkelse i pausen, skoleleder for Nørbæk Søren Kristensen med vand til dommeren. (Foro: Lars Pedersen)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere