TV: Se indianer-jubel efter mål

Profiler på spil: I kredsfinale kom der mange mål

Midten-tøserne i gang med deres sjove jubelscene. (Foto: Henrik Schou)
Midten-tøserne i gang med deres sjove jubelscene. (Foto: Henrik Schou)

Årets kredsfinale for piger i Jylland Midt fik en fortjent vinder i Skolen i Midten fra Hornsyld. 4-0 blev cifrene mod Skæring Skole i en kredsfinale, der savnede spænding.

Se fakta om kampen

Vigtig dueller
På forhånd var der lagt op til en drabelig duel mellem to dueller: Skærings Ida Sofie og Emma overfor Midtens Asta og Lykke.

Den kom sidstnævnte bedst ud af. De lavede to mål hver, og Skæring-pigerne havde svært ved at holde styr på dem. Der var klasseforskel.

Se også: ZOOM: Skolen i Midten - Skæring Skole

Skæring-pigerne kæmpede og kæmpede. Også oppe foran, hvor de blev holdt i et jerngreb af et tidligere udskældt Midten-forsvar.

Samme taktik
Begge hold havde lavet deres hjemmearbejde godt, og de mødte op til kampen med enslydende mål.

Træner Christine Clement fra Skæring Skole sagde:

- Vi har da tænkt os at holde et meget vågent øje med Lykke Schou.

- Betyder det en personlig opvartning?

- Ja, men også med besked om en meget skarp opbakning hvis nødvendigt, for vi forventer, at det bliver en svær opgave, slog hun fast.

Hør Skolen i Midtens pausesnak:

</p><a id="_cdd59590-5149-4773-90b8-0eec8d36e41d" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/jyllandmidt/article4823222.ece">En uLykke for ethvert hold</a><br /><br /><p>Tilsvarende sagde træner Kristina Ribergaard fra Midten planen klar:</p><p>- Hende Emma (Fenger, <i>red.</i>) er den farligste, så hun får en specielopdækning - ligesom Christina Clausen gjorde så flot i sidste kamp mod Kjellerups Caroline Tørring.</p><p><b>Natalie fik opgaven</b><br /> Hos Skæring Skole fik Natalie Mendez den umulige opgave at neutralisere Lykke Schou, som ingen i årets turnering hidtil har kunnet tæmme. Lykke arbejder meget og på et enormt område af banen. Går den personlige opvarter med Lykke tilbage på banen, efterlader hun blot et endnu større område til Lykke at boltre sig på, så en direkte personlig opvarter må nødvendigvis være lidt afventende. Men så kommer Lykke altså bare tordnende forbi, som i kredsfinalen, hvor Skæring aldrig fik styr på hende.</p><p><b>Se de mange fotos fra kampen:</b></p><a id="_da7b65aa-ffca-4063-8bc8-03efe76f7480" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/gallerier/article4585902.ece">Galleri: Skolen i Midten - Skæring Skole</a><br /><br /><p>I den anden ende så man derimod ikke meget til ellers målfarlige Emma Fenger, som blev holdt særdeles passiv af en flotspillende anfører og fidusmodtager Christina Clausen.</p><p>Skæring kom frem til én chance i hele kampen, og den reddede keeper Johanne Breum flot.</p><p>At det ville gå den vej fik det talstærke publikum at mærke helt fra starten, hvor der gik næsten 10 minutter, før Skæring fik et rimeligt, men ufarligt angreb afviklet. Til gengæld blev Asta spillet fri to gange i kampens første tre minutter, men en utroligt stærkt spillende Julie Thomsen reddede i begge situationer.</p><p>Skolen i Midten vandt 4-0 helt sikkert.</p><p><b>Se deres jubelscene:</b></p><p><iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/e3wxkrNdj0M?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><a id="_82d8551c-7629-45e5-9dcc-e9b2fe576d37" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 6 Der var også indianer-tricks på sidelinjen, fristes man til at tro. (Foto: Henrik Schou)
2 af 6 Asta på udkig efter bolden. (Foto: Henrik Schou)
3 af 6 Natalie prøver at tage bolden fra Lykke. (Foto: Henrik Schou)
4 af 6 De mange spillere sad og nød Carlsberg Sport efter kampen. (Foto: Henrik Schou)
5 af 6 Tilskuere i farverige kostumer. (Foto: Henrik Schou)
6 af 6 Midten-tøserne i gang med deres sjove jubelscene. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere