Fin stil fra Mads Emil

Netbasker: To mål fra Mads Emil sikrede sejren

Mads Emil kendte vejen til nettet (FOTO: Kurt Nedergaard)
Mads Emil kendte vejen til nettet (FOTO: Kurt Nedergaard)

Søndermarksskolen tog imod Assentoftskolen.

Mads Emil på pletten
Assentoft Mads Emil Kjærsgaard spillede fint og scorede to mål og var stærk medvirkende til at holdet er videre i turneringen.

Det første mål sendte Mads Emil i nettet efter 7 minutters spil da Kristian Hvid Andersen fra højre side sendte en flot aflevering ind i feltet til ham.

Assentoft havde overvægt i spillet, men havde svært ved at komme fri af Søndermarkens fire bagerste; Mikkel Hau Hansen, Mikkel Husum Frandsen, William Brandstrup Bondesen og Marc Skærup Fuglsø, der stod godt.

Bevaret spænding
Begge hold havde chancer og spændingen var bevaret til fem minutter før tid, hvor Mads Emil Kjærsgaard igen var på pletten og sendte bolden i nettet og sikrede Assentoftskolen sejren på 2-0.

Hæderkronede
Mads Emil Kjærsgaard fik fidusbamsen for sine to mål.

Også god kamp af Søndermarkens Christian Østergaard, Mathias Fældbæk og de to midterforsvarer Mikkel Frank og Emil Niemeier, der spillede en stor kamp og ryddede godt op i det bagerste.

LÆS OGSÅ: Landsholdskeeper kiggede på

Hos Søndermarksskolens gik fidusbamsen til Mikkel Husum Frandsen. Fair play til Nicklas Rasmussen der i første halvleg spillede i forsvaret og var fair og overtog målmandsposten i 2. halvleg på grund af Klaus Thisted var blevet skadet.

Også fair play af Søndermarksskolens lærer, Peter Hesselholt, der handlede resolut da han hev en af sine spillere ud, da han var ved at komme i klammeri med en modstander. Flot og fair - Desværre ingen håndklæde til Peter.

1 af 2 Assentoft i angreb (FOTO: Kurt Nedergaard)
2 af 2 Mads Emil kendte vejen til nettet (FOTO: Kurt Nedergaard)