Funklede mod Funder

Flot kamp: Ans' drengehold kværnede modstander

Magnus Fenger Pedersen fik fidusbamsen. (Foto: Kurt Nedergaard)
Magnus Fenger Pedersen fik fidusbamsen. (Foto: Kurt Nedergaard)

I Midtjylland stødte Funder Skole og Ans Skole sammen. Det blev til en sikker sejr på 7-3 til Ans efter pauseføring på 3-1.

Se fakta om kampen

En række profiler
Ans har nogle offensive og dygtige teknisk gode midtbanespillere i Kasper Bomholt Nøhr, Emil Heiberg Søndergaard og Martin Baggerman. Især Kasper Nørh viste sin målnæse med tre scoringer og flere målgivende afleveringer. Emil Heiberg Søndergaards teknik er fabelagtig.

Der er masser talent på holdet.

LÆS OGSÅ: Din mening: Bedste foto

Tre mål ikke nok
Funders Victor Sejersens scorede tre mål, og det kunne ikke hindre et nederlag. Han var meget alene i angrebet og skulle selv klare det på egen hånd. Det gjorde han fortræffeligt. Ans' forsvarere kunne ikke holde ham, når han tog sine soloturer. Fairplay-håndklædet gik til Philip Juul i Funder-målet. Han havde mange redninger og var stille og rolig kampen igennem og var med til at bevarede modet for sine godt kæmpende medspillere.

Håndboldspiller banes bedste
Ans Skoles anfører, Magnus Fenger Pedersen, stoppede med fodbold for fire år siden og prioriterer håndbold højst. Han havde et stort løbepensum, stod godt i forsvaret og erobrede mange bolde. Bliver han træt af håndbold, kan stadig begå sig på det grønne græs.

Magnus fortalte efter kampen:

- Jeg har ikke tid til begge idrætsgrene, men har da indimellem overvejet at begynde med fodbold igen.

- Jeg er stregspiller i Voel, forklarede han. Det er sikkert der, han har fået sine mange kræfter, som han viste på fodboldbanen.

Ans havde Laura Madsen med på holdet som back, og hun stod ikke tilbage for drengene og placerede sig fint og dirigerede sine medspillere. Hun spiller på U18-holdet i Silkeborg AC.

Bliv fan på Facebook

1 af 2 Laura Madsen er ene pige på Ans-holdet. Hun gør det fremragende i forsvaret. (Foto: Kurt Nedergaard)
2 af 2 Magnus Fenger Pedersen fik fidusbamsen. (Foto: Kurt Nedergaard)